pondělí 12. prosince 2016

Botník kika

Výklopné botníky Botník výklopný poskytuje hodně místa pro vaše boty a zároveň šetří prostor. Hodí se i do malého zádveří. Při výběru je třeba se zamyslet jak nad prostorem, tak počtem vašich bot. Sedací botník s úložným prostorem je praktickým kusem nábytku do předsíně. Jen nezapomeňte na zbytek vaší sbírky bot.


Pokiaľ zháňate niečo kompaktnejšie, napríklad botník so zrkadlom, pozrite sa do predsieňových stien, kde nájdete hotové komplety do predsiene.

A pokiaľ si neviete rady s farbou, botník biely nikdy nebude na škodu, naopak túto malú miestnosť príjemne prejasní. Regály na boty se postarají o vaše boty na jedničku. Dodají jim vlastní prostor a kvalitní větrání. Najdete je na e-shopu KIKA.


SKŘÍNĚ, KAM SE VEJDE OBUV CELÉ RODINY Pro velkou rodinu je potřeba velký botník , nebo dokonce botníková skříň. Většinou jsou to ženy, které milují boty a rozhodně si nevystačí pouze se třemi páry bot. Například takový botník na párů bot vystačí maximálně pro nenáročný, bezdětný pár.


Pri výbere je potrebné zamyslieť sa ako nad priestorom, tak počtom vašich topánok.

U vás doma do pracovných dní Dostupnosť v ďalších predajniach kika. Do nákupného košíka Na ná. Přitom stačí tak málo, konkrétně šikovný botník , a každý pár bude mít své místo, takže už nebudete muset hledat druhou do páru nebo boty na poslední chvíli čistit. Prihláste sa k odberu e-mailového servisu, ktorý vás bude stručne informovať o novinkách a akciách KIKA.


Tento e-mail už v databáze evidujeme. Ste početná rodina a už strácate prehľad o tom, kde všade máte uložené topánky? Jeho bielu farbu môžete ľahko skombinovať s akýmkoľvek dekorom predsieňovej steny. Celú sériu Anja si môžete pozrieť tu.


Elegantné prevedenie v bielej farbe je doplnené dubovou vrchnou doskou. Botník má troje dvierka a za každými z nich sa nachádza štyri police. Voglauer Botník , Šedá, Barvy Dubu, Divoký Dub šedá, barvy dubu 92x138x43.


Kombinovaný botník Triss - dub šedý. Dřevěný regál na boty RBS-4-Borovice Povrchov. V ponuke máme až 1rôznych botníkov, ktoré štýlovo schovajú a zorganizujú obuv vo vašej predsieni.


Všetky botníky sú rozdelené do podkategórii, z ktorých si jednoducho vyberiete ten pravý pomocou prehľadného filtra. Máte málo priestoru vo vstupnej hale a priveľa topánok? Váš problém hravo vyrieši elegantný botník !

Záleží iba na vás, či dáte prednosť skrinke na topánky s otvoreným priestorom alebo chcete všetky páry topánok elegantne schovať do vyrezávanej masívnej komody na sedenie. Výklopné alebo policové botníky, ktoré urobia parádu vo veľkej, ale aj malej predsieni na vás čakajú na predajniach alebo e-shopu ASKO - NÁBYTOK. Nezáleží na tom, kolik máte párů bot, hlavně když na ně máte v předsíni dost velký botník ! I vaše boty si přeci zaslouží hezky bydlet, ne? Vyberte si ze stovek botníků od výklopných po sedací na FAVI. Pořídíte-li si do předsíně botník , botu tím rozhodně neuděláte.


Vaše obuv si totiž dostatek místa zaslouží. Do úzkých chodeb a bydlení s nedostatkem místa obecně je ideální botník výklopný, do velkých prostor jsou stejně vhodné otevřené policové systémy či skříně. Dobře organizovaná botníková skříň.


Nabízíme botníky v různých tvarech a provedeních. Máme botníky výklopné nebo regálové, nebo třeba lavice, na které se můžete posadit. S botníky ze SCONTA budete mít vždy dost místa pro všechny své boty.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky