středa 7. prosince 2016

Hrnek 0 5l

Hrnek 0 5l

Free Shipping Available. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Máte rádi velký hrnek na kávu nebo na čaj? Co takhle hrnek o objemu , 5l – stačil by Vám?


Pokud ne podívejte se do nabídky maxi hrnků. Pokud ano, tak si můžete vybrat oblíbených hrnečků na kávu i čaj v této kategorii. Hrnek s uchem a motivem puntíků.


BANQUET hrnek smaltovaný , 5l Zelenina (1) Přidat do porovnání. Tefal Cestovní hrnek 0. Rozměry objem , l , pr. Jedná se o prolamovaný porcelán, který je poté vyplněn průhlednou glazurou a můžete tak přes stěnu hrnečku klidně sledovat barvu tekutiny. Máte svůj oblíbený hrnek s podšálkem? Může se jím stát jakýkoliv.


Hrnek 0 5l

Pokud vám však záleží na pěkném designu a líbí se vám proužky, určitě zvažte tento bílý proužkovaný hrnek s podšálkem ( , l ). Nemá funkci termosky, ale má dvojitou stěnu pro udržení teplých nápojů. Je praktický pro řidiče na cesty, ale i na běžné pití kávy, čaje. Plastové víčko se silikonovým těsněním, uzavíratelný otvor pro pití.


Materiál: nerez, keramika, plast. Ideální dárek pro milovníky větších hrnečků či levandule. Vybírejte si Termosky a termohrnky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Nerezový hrnek o užitném objemu 500ml se sklopnými rukojeťmi.


Sklopné rukojeti jsou vyrobeny z nerezového drátu a jsou potaženy žáruvzdorným silikonem (tepelná odolnost do 200°C) Nádobí je vyrobeno z odolné a nárazuvzdorné oceli třídy AISI 201. Neobsahuje BPA, olovo ani ftaláty. Hrneček s podšálkem na čaj nebo kávu.


Vysokou jakost produktu zajišťuje použitý materiál. Každý výrobek je originál, který je ručně malovaný a vyrábí se v. Kvalitní český porcelán z manufaktury z Karlových Varů. Zelený hrnek Veselá kočka , 5L výška: 15cmhorní průměr: 9cmdolní průměr: 5cmKrásný, ručně malovaný hrníček s motivem Kočky, ideální na kávu, čaj a další nápoje.


Hrnek 0 5l

Porcelánové hrnky Big na čaj s potisky i pouze bílé. Vysoká jakost výrobku je zaručena použitým materiálem (směs kaolínu, živce a křemene) a způsobem výroby. Možno použít v mikrovlnné troubě, omyvatelné v myčce, barvy zůstávají stále. Keramický hrnek z hnědé hlíny, glazovaný několika druhy barev a zdoben rytím květiny je tím správným dárkem pro toho, kdo má rád veselé hrnky. The mug with a volumenbsp;of 0. Původní cena 3Kč 19Kč Dostupnost: skladem ks Koupit později Hlídat cenu Hlídat.


Motiv vytiskneme přímo na porcelánový hrnek a opatříme ochranným lakem. Mytí v myčce je daleko snazší díky tenčím stěnám a jednoduššímu tvaru. Zaoblená hrana přidá hrnku na vzhledu.


Každý hrnek bude spolu s Vaším motivem a textem originál. Pro další inspiraci se podívejte do kategorie Hrnky a šálky, kde naleznete související produkty a další produkty od tohoto výrobce. Hlavní výhody hrnku Yate: objem , 5l lehký skladný.


Nezáleží na tom, jestli hledáte svůj vysněný kousek, dokonalý dárek nebo něco „jen tak“. Internetový prodejce home-point. Kč 2Kč bez DPH 2Kč 2Kč bez DPH.


Hrnek 0 5l

Kč 3Kč bez DPH 4Kč 3Kč bez DPH Ihned k expedici ks ks. Kč 3Kč bez DPH 4Kč 3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky