pondělí 5. prosince 2016

Prodám kamna petry

V případě rychlého jednání možná sleva. Osobní odběr Dolní Bukovina, popř. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Plně funkční kamna Petry k odběru v Čermné u Staňkova (okres Domažlice).

Dokáží spalovat polena 50cm dlouhá s průměrem až 22cm bez štípání. Topeniště je chráněno šamotovou vyzdívkou a životnost kamen je velmi vysoká. Mohu za příplatek kamna vybavit teplovodním výměníkem popř. Prohlédněte si aktuální inzeráty kamna petry.


U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Prodám i jednotlivě á 30- Kč. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Inzerce na bazaru je zdarma.

Potřebujete si vytopit chatu, chalupu, nebo zahradní domek? Dozvíte se, jestli jsou pro vás kamna Petry vhodná, jak fungují a kolik tato prastará kamna na tuhá paliva stojí. Bazar krbů nabízí kvalitní použitá kamna.


Dejte si inzerát na použitá kamna i vy. Naleznete zde použitá krbová kamna , zánovní kamna a také krby bazar. Stáložárnost až hodiny. Stav odpovídá stáří, ale plně funkční. K nim přidám dvě silnostěnné trubky a koleno.


Vzhledem ke hmotnosti nutný osobní odběr. Byt, dům, zahrada - Detail inzerátu. Neaktivní - expirovaný inzerát. Tento inzerát je starší než dní a jeho platnost nebyla prodloužena. Ostatní – nabídka: prodám kamna petry.


Nyní vyhřívají dvě místnosti. Montáž a odvoz si zajistí kupující. Jsou jak na uhlí tak dřevo. Krbová kamna , kachlová kamna , smaltovaná kamna , akumulační.


Kamna , kotle, krby a topení – Slavičín.

Projděte si inzeráty prodam petry kamna na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Jediné co chybí je klapka v komíně. Byl měněn šamot a jsou znovu natřené.


Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky