úterý 6. prosince 2016

Tylová spodnička krátká

Dobře ušitá tylová spodnička pod šaty vyzdvihne ženskost a krásu v každé ženě. A přesně takovou najdete v naší nabídce. Bohaté šifónové a tylové spodničky střižené nejen pro vintage šaty à la 50.


Krátká černá tylová spodnička s nosí pod letos velmi módní retro šaty ala 50léta nebo jako vrchní sukně, kterou lze ozvláštnit každou sukni i šaty různých pastelových barev. Glara krátká tylová spodnička pod šaty a sukně růžová.

Hodnocení produktu:. Nadýchaná tylová spodnička v různých barvách pro zvětšení objemu šatů či sukní. Z Vaší klasické sukně či šatů tak vytvoříte nyní.


Spodnice pod svatební a společenské šaty. Skladem máme klasické áčkové spodničky, spodnice se třemi kruhy, tylové spodnice a nebo spodnice pro extra botatý objem šatů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tylová spodnice Gotta krátká námořnická Modrá. Kvalitní bohatá spodnička skvěle padne k šatům s širokou sukní, kolovým sukním nebo k retro šatům.


Doporučujeme ji k šatům zn. Jsou tedy určeny pod šaty. Klasická tylová spodnička by neměla koukat pod okrajem šatů ven, její zakončení k tomu není určené. Oproti tomu objemová spodnička má spodní okraj zakončen zdobením.


Je přímo určená k tomu, aby ozdobný okraj koukal zpod. Materiál: 1 polyester. Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!


Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme. Sportovní jednobarevné sukně pro outdoorové použití. Elegantní vzorované sukně na party.


Oversized sukně v nadměrných velikostech pro plnoštíhlé. V ceně tylová spodnička , závoj a ochranný vak na šaty.

Po svatbě vše vyčištěno v čistírně. Možnost vyzkoušení v Mladé Boleslavi. Zájemci pište na e-mail. Je tvořena černou saténovou spodničkou a dvěmi vrstvami černého tylu.


Celková délka spodničky je cm. Kruhové i bezkruhové spodnice pod svatební šaty všech možných typů. Spodnička je určená pod kolové sukýnky délky cm. Dostupné velikosti jsou uvedeny u každého modelu. Stahovací, formující, bezešvá spodnička s výstřihem pod ňadra a nastavitelnými ramínky.


Sílný stahovací efekt zform.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky