úterý 20. prosince 2016

Čtyřkolky tgb

TGB - pracovní čtyřkolky vysoké kvality Když jsme si před lety vybírali na Taiwanu partnera, se kterým chceme dlouhodobě spolupracovat v segmentu užitkových čtyřkolek, navštívili jsme všechny přední výrobce. Doplňky a příslušenství pro čtyřkolky. I u nás mají čtyřkolky a skútry TGB dobrou pověst, za což vděčí zejména dobré cenové dostupnosti , která není na úkor kvality a spolehlivosti. TGB mnohokrát vyhrály titul Čtyřkolka roku v několika zemích, TGB je nejprodávanější značkou čtyřkolek například ve Francii.


Firma TGB spolupracuje s mnoha předními světovými výrobci jednostopých vozidel a čtyřkolek, pro které vyrábí variátory a další díly.

Cena Od Do Vyrobeno Od Do Stav. Vloženo, Nejlevnější, Nejdražší, Najet. Pro naše zákazníky kromě prodeje nových strojů také zajišťuejme záruční a pozáruční servis, náhradní díly a doplňky.


Tedy nabízíme komplexní servis ke čtyřkolkám TGB na. Pracovní čtyřkolky a ATV dostupnost náhradních dílů na všechny typy čtyřkolek pracovní , čtyřkolky ,Linhai,Kazuma, TGB , Journeyman Gladiátor,Cectek,Goes. Především čtyřkolky , ale také skútry, to je hlavní dominanta motoristické značky TGB.


Jen málokdo ale ví, že pod touto zkratkou se skrývá označení Taiwan Golden Bee. Motorky a čtyřkolky TGB pocházejí pochopitelně z Taiwanu.

Optimalizovaný podvozek umožňuje sportovní řádění v terénu, ale díky přiřaditelnému pohonu předních kol zvládá Target stejně dobře i těžkou práci, můžete se s ním pustit do terénů, na které sportovní čtyřkolky se zadním náhonem nemohou ani pomýšlet. Tato značka se vyznačuje širokou servisní sítí v. Vše Pro Chopper a Cruiser To máte. TGB Target 5iRS, exkluzivní varianta Targetu, je nyní ještě lepší, ještě dospělejší a ještě silnější.


A má ještě výraznější a agresivnější design s atraktivními polepy, částečně v karbonovém vzhledu. Tyto sportovní čtyřkolky nejsou určeny pro práci v lese ,ale spíše na ježdění po asfaltových zpevněných komunikacích nebo v lehkém. V našem eshopu naleznete dětské čtyřkolky , čtyřkolky pracovní, užitkové, silniční či čtyřkolky sportovní. Snažili jsme se pro Vás vybrat kvalitní, dobře dílensky zpracované a spolehlivé čtyřkolky s ohledem na Vaši peněženku.


TGB Motor je přední výrobce motorových vozidel, spalovacích motorů a variátorů. Skupina TGB vyrábí užitkové čtyřkolky a skútry vysoké kvality, které prostřednictvím svých oficiálních dovozců distribuuje téměř po celém světě. Užitkové a pracovně-rekreační čtyřkolky pro profesionální i hobby využití. Pracovní a užitkově-rekreační čtyřkolky a UTV od výhradního oficiálního dovozce pro ČR a SR.


Pneumatiky a disky ITP. Vysočině o významných výrobců! Prodej skútrů a doplňků.


Značkový záruční i pozáruční servis čtyřkolek ARCTIC CAT, TGB MOTOR, ACCESS MOTOR, JOURNEY MAN GLADIÁTOR. Distribuce olejů MAXIMA OIL.

TGB Blade 600i LTX nabízí již v základu mimořádně bohatou výbavu, ve které nechybí elegantní ALU disky, značkové pneu Maxxis Bighorn, chrániče rukou, robustní přední ochranný rám, moderní kompozitní nosiče zavazadel, samostatné sedadlo spolujezdce s opěrkou za opěrky nohou spolujezdce, moderní Full-LED. Mezi nejoblíbenější čtyřkolky modely TGB patří rekreačně užitkové modely Blade a Target s nezávislým pérováním, zejména limitované série nabízející mnoho atraktivních doplňků již v základní ceně. TGB Target s velice vydařeným sportovním designem vychází z modelu TGB Blade, zachovává a dále.


Servis Záruční a pozáruční servis motocyklů, čtyřkolek, skútrů a komunální techniky. Opravy a generální opravy motorů, podvozků, MX a enduro motocyklů. Model TGB Blade 5si získal pověst výkonné, odolné, spolehlivé a pracovité užitkově-rekreační čtyřkolky , která snese i nešetrné zacházení.


Oblíbený Blade s novým motorem 6ccm! Nyní však přichází nástupce Blade 6s výkonnějším motorem a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky