čtvrtek 15. prosince 2016

Daruji pračku za odvoz praha

Hledáte věci zdarma za odvoz , za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Zachovalý, akorát v jednom rohu se loupe potah viz foto. Pračka Beko funguje a někdy ne vypouští a někdy ne nevím neřešim koupil jsem novou někomu se hodí na díl. Osobní odběr-Ostrava-Bělský les Nekouše, je přítulná, občas zavrčí.


Nové inzeráty v kategorii (Dům a zahrada) držák na.

Daruji pračku za odvoz. Praha před hodinami. Nikdy žádná porucha, normálně funguje, ale normální program trvá cca hodiny. Kdo si dřív přijede ten ji dostane.


Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. ZA ODVOZ DARUJI STARŠÍ A P. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Vhodná na chatu či garáže. Dvířka od mrazáku taky funkční. Vyzvednutí v obci Stříbrná Skalice od pátku do neděle, s naložením pomůžu, nutno přenést cca m. Důvod zbavení koupeno novou. Vyměním za piva Plzeň.


Sirka prvniho dilu sedacky 125cm, hloubka 9 rohovy dil 90x90. Pohovku a kreslo je mozno mit oddelene, jsou zakoncene latkou v horni casti. Podat inzerát bez registrace. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


VELMI SPĚCHÁ - KONEC DUBNA! Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Volba zkrácení programů, ukazatel zvolené teploty, ukazatel času do konce praní.


Není nutný vlastní odvoz , mohu zařídit za příplatek. Celé potažené textílií, béžová se vzorem. Zapomněli jste přístup k účtu?

Používaný, ale plně funkční, pouze nutno vyčistit. Je rozebraný, tedy na fotce nejsou všechny části, ale je kompletní. Byly použity uvnitř v hale pod vrstvou asfaltu,který z nich šel krásně sloupnout.


Netrpěli tedy povětrnostními vlivy. Ocenil bych i pomoc při demontáži panelů,techniku mám. Kategorie s nejvíce nabídkami.


Stěna je zachovalá, skládá se ze části k sobě smontovatelnych a jedné police (police na obrázku úplně vlevo), k tomu dám i noční stolek, ve stejném stylu, který na obrázku není.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky