čtvrtek 15. prosince 2016

Oprava indukční desky candy

Oprava indukční desky Nikdy jsem si nemyslela, že se tady budu zabývat takovouhle věcí. Je vadný ventilátor a jeho zdroj. Candy PVI644B – Po chvíli vypne.


Záruční a pozáruční oprava litinové, sklokeramické a indukční varné desky. Zajišťujeme záruční a pozáruční opravy litinových, sklokeramických a indukčních varných desek.

Pokud máte varnou desku jiného výrobce. Indukční varné desky se čtyřmi plotýnkami jsou vhodné do rozměrnějších kuchyní a pro vícečlennou rodinu. Jsou větších rozměrů a výsledná cena je vyšší. Vymezení plotýnek – na trhu najdete řadu designů a rozložení plotýnek, mnoho typů varných indukčních desek dovoluje vytvořit z několika plotýnek jednu velkou varnou plochu dle tvaru nádoby.


Protože má deska skoro let, volat opraváře by se asi nevyplatilo. Nová ale nějak nebyla k rychlému dodání, tak jsem se rozhodl zkusit to rozdělat a pokusit se opravit. Díky svému jednoduchému modernímu designu a elegantnímu.

Odbouchl nám ji elektrikář špatným zapojením, bohužel je to kamarád co má hluboko do kapsy, takže si na něm nic nevezmeme. Sklo varné desky lze vždy objednat samostatně, avšak jeho cena se vždy odvíjí od daného výrobce a modelu spotřebiče. Jelikož šlo o novou indukční desku a oprava vyšla levněji než spotřebič nový, zákazník se tedy rozhodl pro provedení opravy spotřebiče a díky pojištění domácnosti byla oprava proplacena pojišťovnou.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Indukční deska – porucha jedné už rozebírají maminky na webu eMimino. Bohužel již nemáš desku v záruce (pokud není nějaká prodloužená), takže oprava. Týká se to lehce nižšího výkonu a chybějících funkcí. Pro běžné vaření je ale tato deska zcela dostačující, záleží spíše na vás, jaké funkce a jak vysoký výkon od vaší budoucí varné desky vyžadujete.


Ráda bych otevřela diskuzi, která by byla věnována výhradně INDUKČNÍM DESKÁM. Kdo ji máte, napište značku, jak dlouho ji máte a po jaké době bylo potřeba servis, popřípadě zápory vaší indukce. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


ELEKTRONIKA VARNÉ DESKY CANDY CI 640C. Na váš e-mail doručíme slevový kupon na slevu ve výši 20- Kč, který můžete využít při nákupu nad 2. Vybírat desku byste si také vy měli primárně podle toho, jaké funkce nabízí.

Stovku z nich jsme však proměnili na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme skladem tisícovky pečlivě vybraných modelů a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Riziko poranění, ale i škod vzniklých ve vaší domácnosti následkem neoprávněné manipulace s 3fázovým proudem, je příliš vysoké. Neváhejte a obraťte se na zákaznický servis.


Výhodou této indukční varné desky Mora VDI 6X je rovný povrch bez okraje, kde by se mohly zachycovat nečistoty. Oprava možná,ale je třeba zaslat více informací k vyrobku. S provedenou prací jsem spokojená, byl dodržen termín i cena, pana Slaninu můžu jen doporučit. Ujistěte se, že máte v záručním listu potvrzené odborné zapojení výrobku (týká se kombinovaných a elektrických sporáků s výkonem vyšším než kW).


V případě, že takové potvrzení chybí, může se stát, že případná oprava bude placená. Povrch indukční desky je sklokeramický, což ho činí odolnějším. Užitečnými funkcemi je i dětská pojistka, signalizace zbytkového tepla a časově si rozvrhnout dobu vaření můžete díky časovači. Nabizime Vam moderni spotřebiče Amica – pračky, ledničky, desky , trouby.


Tato webová stránka používá soubory cookies. Zásady používání cookies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky