pátek 16. prosince 2016

Tylová spodnička návod

Jak vyrobit tylovou sukni. Tylová sukně je výborný dárek jak pro děti, tak i pro vás samotnou. Navíc se vyrábí úplně hravě a nemusí se šít. Sešívejte obrubovacím stehem v jeho klasické šíři (zhruba mm). Tím, že první našíváte nejspodnější kolo sukně sice začínáte od konce, a při dalších kolech se Vám bude nepatrně motat pod strojem již přišitý tyl, ale našitím prvních tří pruhů dostanete již dobrý grif a při našití posledního už Vám to půjde dobře, a právě na tom od pasu prvním.


Potrebovala by som poradiť, chcem ušiť dcérke tylovú sukňu na tanečnú. Stačí keď ju spravím z tylu tvaru obdĺžnika, ktorý nahusto nariasim v páse, alebo mám vystrihnúť kruh? A čo s gumou v páse, mám urobiť tunel a dať ju dovnútra, alebo ju mám našiť na tyl z vonka aby ju bolo vidno? Spodničky jsou ušité z pevného tylu, aby hezky držely tvar šatů. Jsou tedy určeny pod šaty.


Klasická tylová spodnička by neměla koukat pod okrajem šatů ven, její zakončení k tomu není určené. Oproti tomu objemová spodnička má spodní okraj zakončen zdobením. Je přímo určená k tomu, aby ozdobný okraj koukal zpod. Nadýchaná tylová spodnička v různých barvách pro zvětšení objemu šatů či sukní.


Z Vaší klasické sukně či šatů tak vytvoříte nyní oblíbený balonový vzhled. Materiál: 1 polyester. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Spodnička je vyrobena z kvalitní lehké organzy s výrazným leskem. Na tuto jednu vrstvu bylo spotřebováno sedm metrů materiálu o šíři 1cm. Samotný spodní kanýr měl před nabráním délku osmnáct metrů!


Celková spotřeba materiálu tedy závisí na tom, kolik bude mít spodnička vrstev. Objemové retro spodničky pod šaty a retro sukně - spodničky Banned Apparel a spodničky Hell Bunny. Krátké, střední a dlouhé retro spodničky.


Kolové sukně šiju hrozně ráda, jednak jsou velice jednoduché na výrobu, a jednak tyto sukně vytvářejí ženskou siluetu let padesátých, kterou mám v posledních letech dost v oblibě. Ak máte doma takú malú parádnicu ako je tá naša, možno sa vám zíde tento návod na tylovú sukničku bez šitia. Raz som naň náhodou natrafila na internete a keďže zatiaľ nie som veľmi zručná krajčírka, zaujalo ma hlavne to, že sa dá taká suknička vytvoriť aj bez šitia.


Tylova sukynka - navod pro naproste zacatecniky Další informace Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce šití české návody uživatele Ivana. Riasená tylová spodnička v koralovej farbe. Skladá sa z viacerých vrstiev tylu a jednej biele. Je riesená na gumu, prispôsobí sa pásu.


Možno vyrobiť v rozličných farbách. Barevná, tylová spodnička krásně zdůazňuje horní vrstvu šatů. Pásek s květy perfektně zdokonaluje tento sen každé dívky. Jednoduché balerínky a bolerko je perfektně doplní.


Zip na zadní straně usnadní oblékání. Glara krátká tylová spodnička pod šaty a sukně růžová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky