pondělí 12. prosince 2016

Pizza benešov dukelská

Přesvědčíme Vás, že naše pizza stojí za to, aby jste si objednávali i několikrát týdně. Pizza ⌀ 40cm Než si začnete vybírat jídlo, ověřte si, že k vám restaurace dováží. Kam si plánujete objednat? Máte chuť na degustaci devíti druhů piv na jednom místě?


Je zde pivovar Ferdinan který tuto možnost nabízí. S námi se podívejte v jaké restauraci u dobrého jídla si tento zlatavý mok můžete vychutnat. A pokud nejste fanoušci chmelové limonády, prozkoumejte jiná gastronomická místa, která vám nabídnou nevšední gurmánský. Na výběr tu totiž nemusí být nutně pouze pizzy, objednat si můžete i saláty či těstoviny. Naši milí benešovští zákazníci, ve středu 15.


Jablka budou balena v taškách po 5kg na každou odrůdu, tzn. Vážení rodiče, vzhledem k mimořádné situaci se nebude konat 30. Benešova, do Vašich domovů. INFORMATIVNÍ SCHŮZKA pro rodiče žáků 5. Když sýr tak pro všechny ! Od dnešního dne dostanete na každou pizzu 2x více mozzarelly než doposud #128578; Během září a října jsme se vás ptali na mozzarellu navíc a akce byla natolik úspěšná ze jsme se rozhodli navýšit dávku #128578;. Naši zákazníci jsou u nás vždy vřele vítáni, pokud máte chuť na kvalitní pizzu ještě horkou z pece, tak se zastavte, rádi Vás obsloužíme.


Až do odvolání platí preventivní vládní nařízení o uzavření obchodů s výjimkou prodeje například potravin, drogistického, lékárenského či chovatelského zboží, tabákových výrobků nebo pohonných hmot. ZŠ Dukelská - Škola pro život. La Pisa Pizzerie - Kvalitní suroviny jsou pro nás samozřejmostí. Všechna zobrazovaná jídla mohou obsahovat alergeny.


Pro informace kontaktujte zákaznickou podporu, která vám zjistí přesné složení v restauraci. Do zavedené pobočky známé sítě pizzérií La Pisa přijmeme samostatného pizzaře. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Pizza Gatto Nero, La Pisa, damejidlo. Objednejte si pizzu, burger nebo kebab, přílohy a pití a očekávejte vynikající a čerstvé jídlo z naší provozovny La Canttina v Brně Husovicích. Venkovní bazén Dukelská.


Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Nabízíme rozvoz pizzy v nejkratším možném čase, kamkoliv zdarma! Můžete pouze prozvonit, hned voláme zpět. Platit lze i stravenkami ( vracíme do koruny) nebo při nahlášení při objednávce kartou - řidiči mají k dispozici mobilní platební terminály.


Při nespokojenosti s čímkoliv, volejte, prosím, přímo majiteli. Moderní stylová restaurace specializovaná na kvalitní kuchyni a tuzemská piva, pivní speciály nejen pro znalce a labužníky. Restaurace GURMÁN ve fotografiích Jídelníček v mobilu. Mobilní verzi webových stránek najdete na m. Ti trochu odrostlejší si možná nejdříve vzpomenou na restauraci Černý kůň.


Jiní by zase zmínili, že tam úřad práce pomáhá zvládnout nezaměstnanost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky