čtvrtek 1. prosince 2016

Svačinový ubrousek

Ubrousek může sloužit jako podložka na sváču školákovi, ale bude i krásným handmade doplňkem na gardenparty, piknik, nebo jako dárek pro svatební hosty. Ekologický svačinový ubrousek dvouvrstvý. Lehká údržba, PU látka je lehce otiratelná, celý ubrousek je možné prát v pračce, bez aviváže. Lehce uzaviretelný na suchý zip.


Nabízíme zde omyvatelné ubrousky na svačinu, které mají vnitřní vrstvu voděodolnou a omyvatelnou, tvořenou materiálem s certifikací pro styk s potravinami. Svačinu si můžete do ubrousku na svačinu zabalit, a pak na něm i posvačit.

Svačinový ubrousek je také skvělý dárek pro děti! Synáček Tvé nejlepší kamarádky má o víkendu narozeniny a ty jsi na to zapomněla? A co tímto veselým kouskem zkusit obdarovat dospělého, který by na svém pracovním stole uvítal také trochu kultury?


Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany. Rádi se i pokusíme vyhovět Vašim představám, jak byste si svačinový sáček pro své blízké představovali, pokud si nevyberete z naší nabídky. Látkový nepropustný ubrousek na svačinku.


Obsahuje gumičku na zafixování svačiny. Do ubrousku se vejde houska nebo rohlík. Díky nepropustné vnitřní straně pečivo v ubrousku neoschne a vydrží měkké.

Vyrábí Renata Zellerová, J. Jak využít včelím voskem napouštěné textilní ubrousky pro opakované použití? Hledáte ekologický svačinový ubrousek ? Také nechcete používat jednorázové papírové ubrousky, plastové folie nebo mikrotenové pytlíky či alobal k zabalení svačiny? A co takhle Voskovaný ubrousek s přírodním voskem od lokálních včelařů od slovenské značky Včelobal?


Všechny výrobky Včelobal vyrábí sama výrobkyně na Slovensku. Snaží se podpořit i lokální. Do školy Ubrousek svačinový , látkový ubrousek na svačinu.


Výběr vzoru látky ostatně můžete konzultovat se svými ratolestmi, proto mohou mít ubrousek se vzorem ze své oblíbené pohádky nebo s motivy, které se jim opravdu líbí. Zavítejte k nám a naleznete ostatní školní potřeby jako například kapsáře, pytlíky na papuče a další. Zpříjemněte svému dítku svačinky ve škole či školce veselým bavlněným ubrouskem. Ověřovací kód: Ve snaze zabránit automatickému odesílání je požadováno, abyste opsali zobrazená písmena do textového pole.


Svačina nemusí být jen přilepený ubrousek k pomazánce v igelitovém sáčku. Dnes na trhu najdete „chytré ubrousky“. Ubrousky jsou opakovaně použitelné, pratelné, uzavíratelné, nepropouští vlhko a mastnotu a vnější stranu tvoří hezká látka. Zabalte do něj svačinu do školy, do práce, sendvič na výlet nebo jej použijte na uskladnění oblíbeného zrajícího sýru v ledničce nebo přikrytí nádob s jídlem.


Ubrousek je určen k opakovanému použití, při šetrném zacházení vám vydrží klidně i několik. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Ostatní - Svacinovy ubrousek bazar.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. SVAČINOVÝ voskovaný EKO- ubrousek.


Zrušit-tento látkový bavlněný ubrousek napuštěný včelím voskem skvěle nahradí igelitové sáčky,potravinářskou folii,alobal i plastové krabičky -rozměr cca 29xcm-je super na zabalení svačiny,zak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky