čtvrtek 1. prosince 2016

Apartmány dolní morava

Jestliže hledáte ubytování, najdete na levé liště výběr možností ubytování v apartmánech a chatě Tatranec – více viz ubytovací řád. Apartmány jako ubytovací jednotky jsou určeny pro krátkodobou. The apartments are located just by the ski area of Větrný vrch.


Free private parking is available on site in a secured garage.

Each unit is fitted with a flat-screen TV, and a well equipped. The property offers apartments with a shared balcony and access to its own terrace. Objekty stojí samostatně na velkém pozemku s výhledem na. Vlastní parkování za závorou u apartmánového domu.


K apartmánu je k dispozici přízemní kóje pro lyžařské vybavení nebo kola, zdarma internetové WiFi připojení. Bez stravy, možnost navštívit místní restaurace nebo. Pro rezervaci ubytování používejte náš on-line formulář na stránce CENÍK A REZERVACE.

Tento apartmán má ložnici, TV s plochou obrazovkou, koupelnu se sprchou a vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí. The accommodation is miles from Stronie Śląskie, and guests benefit from private parking available on site and free WiFi. Vyrazte za nebeskými zážitky do oblak, ať už se pro to rozhodnete jakýkoliv den v roce. Zažijte jízdu mamutích rozměr. Moderní architektura poskytuje.


Vyberte si Wellness hotel Vista, penzion Terezka nebo chaty U Slona, Marcelka a Slaměnka. Proto jsou apartmány zdobeny fotografiemi s motivy přírodních scenérií z okolí Králického Sněžníku. Pro maximální klid a soukromí jsou jednotlivé apartmány odděleny akustickými příčkami a je odhlučněna kanalizace. Hosté Slunečníku mohou využívat všech výhod penzionu Jiřinka. Vyzkoušejte našich šestnáct až 7-lůžkových apartmánů, které mají vlastní vybavené kuchyňky a vlastní sociální zařízení.


Hosté mohou využívat veškeré služby Penzionu Jiřinka, součástí ceny je i neomezený vstup do dětského koutku, dětského hřiště a venkovního bazénu (dle počasí). Tato oblast nabízí dlouhou lyžařskou sezonu, v létě mohou majitelé bytů využít atrakcí na české i. K dispozici jsou apartmány , které mají společný balkon a přístup na terasu. Národní přírodní rezervace Králický Sněžník, pod jehož vrcholem pramení řeka Morava , která celou vesnicí protéká od severu k jihu malebným údolím, lemovaným z obou stran dvěma zalesněnými hřbety.


Každý z apartmánů je moderně vybaven kuchyňským koutem, jídelním stolem, LCD televizorem, obývací částí s rozkládací pohovkou, vlastní koupelnou s vanou. Větší apartmány mají navíc.

Celková kapacita je osob. Parkovat můžete bez obav o svůj autmobil přímo na oploceném parkovišti před apartmány. Nacházíme se nejen v centru dění pro milovníky zimních sportů. Při jiném počtu se lze samozřejmě dohodnout.


Vychovaný domácí mazlík vítán. Dopřejte si během své dovolené komfortní ubytování v novém, moderně zařízeném mezonetovém Apartmánu 21. Pokud preferujete okružní trasu, vyzkoušejte. U Slona a bobové dráhy.


The units all have a seating area, a cable flat-screen TV, DVD player, a fully equipped kitchenette and a private bathroom with a hairdryer and free toiletries. Dolní Morava předčí Vaše očekávání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky