čtvrtek 1. prosince 2016

Beko bim 35400 xps

Díky pyrolytickému čištění už nebude odstranění mastných skvrn a přípalenin žádný problém. Trouba má užitečnou funkci 3D pečení, díky které připravíte až tři pokrmy najednou bez promíchání vůní a chutí. Booster slouží k rychlému ohřevu. Další užitečné funkce jsou například.


Ponúka druhov pečenia. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Sklenené dvierka sú odnímateľné a majú štvorité sklo s pomalým zatváraním.


Vestavná multifunkční trouba značky Beko nabízí vše, co od moderního kuchyňského spotřebiče očekáváte - energetickou úspornost, elegantní design a praktické funkce , které vám výrazně usnadní přípravu pokrmů. Moderní pečící trouba pro vestavbu s moderním dotykovým ovládáním. Výrobce při registraci produktu nabízí prodlouženou pětiletou záruku. K dispozici máte celkem čtrnáct pečících funkcí. D pečení Nová generace pečení, která aktivuje všechna topná tělesa a ventilátor pro vícerozměrnou distribuci tepla.


Dokonce až tři různé pokrmy můžete připravit naráz bez míchání chutí a vůní. Rúra disponuje dotykovým displejom, pyrolytickým čistením a dvierkami s pomalým dovieraním. Moderní varianta trouby na pečení pro vestavbu do linky z bohaté nabídky dobře známého výrobce. Parametre a informácie o produkte. Pyrolytic Self-Cleaning: A sütőd füstöl.


De nem a kellemes módon. Ha készen állsz arra, hogy feltekerd az ingujjadat és nekiláss sikálni, akkor inkább előbb hallgass meg minket. Multifunkční trouba s pyrolytickým čištěním a dotykovým ovládáním a animačním displejem.


Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Multifunkčná rúra s pyrolytickým čistením a dotykovým ovládaním a animačným displejom.


Vyberte si spôsob splátky. If you have recently purchased a Beko built-in oven and aren’t quite sure how to set up its animated LED display, we’ve prepared this handy how-to guide to help you. This guide will show you. Kuchynské minútky, nerezové, praktický pomocník pri varení, jednoducho otočte a nastavte na požadovaný čas. Chcete vedieť, či je cena 5€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie?


Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Doprava zadarmo Na sklade. Trouba disponuje dotykovým displejem, pyrolytickým čištěním a dvířky s pomalým dovíráním.


Vstavaná rúra, programov, energetická trieda. Multifunkční horkovzdušná trouba s extra velkým objemem litrů, programů včetně 3D pečení a programu pro udržování teploty, pyrolitické čištění, SoftClose zavírání, zamačkávací knoflíky, displej s animacemi a dotykovým ovládáním, gril, elektronické ovládání, ventilátor, dolní, horní a kruhové topné těleso, teleskopický výsuv plechu, digitální. Testy zboží jsou velmi důležitým ukazatelem kvality výrobku.


Mnohdy však nedokáží zohlednit konkrétní účel použití. Někdy se v testech dozvíme, kolik stovek hodin výrobek vydrží a přitom ho fakticky využíváme pouze pár minut denně, takže nám tak jako tak vydrží věčně :-) Hlavní je tedy sledovat spíše ty parametry, které opravdu využijeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky