čtvrtek 1. prosince 2016

Hrníček lovi 360 junior

Učí dítě, jak pít ze skleničky bez rozlití. Díky inovativnímu těsnícímu systému umožňuje dítěti pití po celém obvodu hrníčku. První hrníček , ze kterého pijete stejně jako ze sklenice… ale bez rozlití! Unikátní konstrukce nádobky a silikonová membrána kopíruje reálné pití ze skleničky či otevřeného pohárku bez rizika rozlévání jeho obsahu.


Hrníček o objemu 250ml se silikonovou membránou. Dítě tak s hrníčkem 3° JUNIOR INDIAN samostatně a bezpečně objevuje přirozený způsob pití. Veškeré informace o produktu. Silikonová membrána umožňuje pití z každého místa po obvodu hrníčku, učí dítě pít přirozeným způsobem a podporuje jeho rychlejší rozvoj.


Neobsahuje pítko – dítě pije stejně. Pak je hrníček LOVI 360° JUNIOR pro vás ten pravý. Hledáte kvalitní a bezpečný hrníček pro své dítě?


Kojíte a máte obavu, aby vám hrníček se savičkou nezpůsobil potíže pro další kojení? Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Lovi hrníček 3Junior 250ml s úchyty Indian růžový.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Perfektní první hrníček pro děti, které už se pomalu snaží odnaučit od klasické dětské lahvičky! Nevylévací hrníček LOVI 360° JUNIOR 2ml s úchyty. S tímto učícím hrnečkem si vaše dítko zlepší svoje schopnosti, protože hrneček umožňuje pít bez. Nový hrníček 3° od LOVI je perfektní pro učení samostatného pití pro batolata a přechod ke klasickému hrnečku – jak důležitým krokem ve vývoji dětí je naučit se pít bez vaší pomoci.


Díky tomu, že hrníček neobsahuje pítko, naučí se dítě rychleji pít jako z klasického hrníčku. Kouzelný hrneček LOVI 3° s úchyty. Vašeho strachu z rozlití nápoje, - těsné spojení ventilu z pítkem zabraňuje vytékání tekutiny v době kdy dítě z hrníčku nepije, - protiskluzové dno zabraňuje klouzání hrníčku na desce stolu.


Bohužel zde zatím není žádný komentář. LOVI Hrnček 360° JUNIOR pritom učí dieťa nielen samotný mechanizmus pitia, ale aj správne zaobchádzanie s pohárikom a pripravuje ho na pitie z otvoreného hrnčeka, pri silnom zatrasení alebo upustení začne tekutina z hrnčeka mierne vytekať. Tento hrníček 3° je navržen speciálně pro období, kdy učíte své dítě pít z normálního hrníčku nebo skleničky. Popis:- dítě může pít z jakéhokoliv místa po celém 472.


Nekapající hrníček Junior 3° - 2ml bez BPA Lovi - Babytip. Obsah košíku se nahrává. Tekintsd meg a termék információit. Vážení zákazníci, v průběhu každého dne se snažíme uvolňovat rozvozové časy okamžitě ve chvíli, kdy nám to naše doručovací kapacita dovolí, často s doručením ten samý den.


Zaregistrujte se na náš eshop a získejte za každý nákup v hodnotě nad 5Kč uskutečněný v našem internetovém obchodě bonusové body. Popis Canpol Lovi nevylévací hrníček 3° junior 250ml s úchyty modrý. Podpořte jej v dalším krůčku nácviku samostatnosti a odmění Vás radostí z vlastní dovednosti, bez strachu z rozlití. Nový hrnček 360° je perfektný na učenie samostatného pitia pre batoľatá a na prechod ku klasickému hrnčeku – dôležitým krokom vo vývoji detí je naučiť sa piť bez vašej pomoci.


Chcete doručit zboží do Česka? Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LOVI ivópohár 3° JUNIOR 2ml fogantyúkkal BUDDY BEAR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky