čtvrtek 1. prosince 2016

Nepromokavý chránič matrace 90x200

Váš dotaz zodpovíme v nejbližším možném termínu, obvykle v nejbližší pracovní den. Odpověď Vám bude také zaslána na vyplněnou e-mailovou adresu. Od nešikovnosti vám bohužel nepomůžeme, ale naše chrániče matrace zabrání, aby se takové neblahé zážitky v budoucnu opakovaly. Pokud přemýšlíte o pohodlí a zdraví Vašich dětí, zaručujeme Vám, že naše matrace jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů a zároveň zpracovány tak, aby byl zajištěn optimální komfort při spánku.


Nejenom, že ochrání vaši matraci před mechanickým poškozením a rychlým opotřebením, ale často zabrání také průniku tekutiny do ní.

Navíc můžete zvolit chránič matrace z paměťové pěny, který změkčí vaši postel pro ještě. Povrch chrániče je vyroben z bavlny a polyesteru. Spodní část je pogumovaná polyuretanem! Kvalitní chránič matrace s praktickou gumičkou, která slouží k jeho dokonalému uchycení. Od základní velikosti 90x2, chránič matrace 180x2až po různé atypické velikosti.


Samozřejmostí je také chránič matrace do postýlky. Chrániče matrací nabízíme v rozměrech. Koupila jsem chránič pro děti.

Je opravdu voděvzdorný. Měla jsem obavu, abychom se na něm nepotili, ale je vzdušný. Ani moc nešustí, takže neruší při spaní.


Koupím si i pro dvojlůžko, ať nemusím tak často prát potahy na matrace. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Při nákupu online na JYSK. Ochraňte své matrace před nečistotami a poškozením snadno a rychle.


Klikni a vyzvedni – Zdarma. Nepropustný chránič matrace je ideálním pomocníkem do každého domova. Nepropouští žádnou vodu ani jiné kapaliny a zároveň je velmi prodyšný, a to díky polyurethanovému zátěru. Už se vám tak nikdy nestane, že dětské matrace bude nutné vyměnit. Také milovníci konuzumace jídla a pití v. Zabrání styku jakýchkoli tekutin s povrchem matrace vzhledem k tomu že je nepromokavý.


V nabídce také naleznete chrániče, které zabrání pronikání tekutin (např. při polití nebo při inkontinenci) do vaši matrace. Chrání vaši matraci před skvrnami a prodlužuje její životnost.

Tento tenký, nepromokavý chránič matrace zabrání tekutinám v pronikání do matrace , a tak bude vaše matrace suchá a bez skvrn. Drží na svém místě a prodlouží život. Nepromokavý chránič potahů - svrchní strana z bílého materiálu příjemného na dotek, spodní strana z nepropustného materiálu. Gumy v rozích chrániče zajistí snadnou manipulaci a navlečení na matraci. Přídavný matrace Merino Basic 90x2cm.


Nabízíme pro všechny rozměry matrací. Dokonale ochrání matraci před zatečením tekutiny, nepromokavý chránič matrace 180x200. Matracový chránič prodlužuje životnost matrace a je vhodným doplňkem pro osoby, které trpí močovou inkontinencí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky