středa 1. dubna 2020

Záložka do knihy s fotkou

Záložka do knížky s vlastním motivem, fotografií, textem. Potisk je stálobarevný, do knížky se neotiskává. Do každé knihy patří záložka. Málokterý čtenář přečte celou knihu jedním dechem a ideální způsob, jak si označit stránku knihy, na které skončil, je záložka.


Využijte k tomu záložku s vlastní fotkou , která bude ozdobou každé knihy.

Záložka tak může být velmi originálním a ohromujícím dárkem pro všechny. Jednoduchá záložka s fotkou. Tato elegantní záložka sluší všem knihám bez ohledu na žánr, počet stran nebo barvu obálky. Průměr přívěsku s fotografií cm.


Délka kovové nožky cm. Materiál bižuterní kov. Sdílejte mé stránky a videa :) A nezapomeňte se přihlásit k odběru videí!


Internetový obchod a galerie produktů, nabízející přání do obálky a na kolíček a také záložky do knih.

Záložky s vlastními fotografiemi ve kategoriích - citáty světových autorů, biblická a duchovní tématika, citáty českých autorů a záložky s fotografiemi vitráží světců. Záložky do knih, Jola - šperky a doplňky z fotografií. Svatební oznámení s fotkou složené uprostře tak aby se dalo postavit na stůl, poličku apod.


Toto netradiční svatební oznámení tiskneme na formát 15x21cm (A5) a po přeložení má oznámení formát pohlednice a vejde se do obálky. Uvnitř svatebního oznámení je místo pro ručně psaný vzkaz. V Lajke vieme logom potlačiť záložky s magnetom i pravítkom. Elegantná kovová vynikne s gravírom. Ako darček potešia zákazníkov s malými deťmi.


Pomôžu im pri večernom uspávaní. Knihomili sú ľudia milujúci knihy. Vašu zabudnutú knihu, vďaka tejto záložke ok. S Vaší objednávkou Vám pomůžeme. Keďže milujú knihy , nosia ich takmer všade so sebou a keďže sú to ľudia, môžu zabúdať.


K dokončení Vaší objednávky budeme potřebovat nějaká upřesní, která definujte v tomto okně. Do pole Data k objednávce zadejte odkaz na uložené fotografie, odkud si je máme stáhnout, popřípadě nám sem napiště poznámku k datům. Váš pracovní den bude hned příjemnější, když budete mít své mazlíčky a ratolesti stále u sebe díky naší široké nabídce textilu a dekorací.


A krásnými fotodárky můžete vybavit i své děti do školy nebo pro dlouhé chvíle s kamarády.

Dejte Vašim vzpomínkám reálnou podobu. V katalogu nemáme podrobnější informace o Zalozka do knihy. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


S radostí vám vyrobím záložku do knihy ve vintage stylu s vaší oblíbenou fotografií, obrázkem, textem apod. Vděčné jako dárek pro babičky, tety a vlastně kohokoliv :) Záložka je dárkově zabalena. Podobně lze vyrobit také zrcátko, přívěsek na klíče, držáček na kabelku či magnet (viz náhledy ve fotogalerii).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky