pondělí 6. dubna 2020

Myčka brno slatina

Nové a špičkové moderní mycí centrum Slatina , Brno. Pokud jsou uvedeny ceny, druhá cena je pro osobní vozidla s více jak místy, užitková vozidla a SUV. Zrušení dubnového termínu Farmářských trhů v městské části Brno - Slatina. Dubnový termín Farmářských trhů v městské části Brno - Slatina , které měly být 23. O jejich konání v dalších termínech Vás budeme informovat.


Myčka brno slatina

Ozzakova ruční myčka s. Nejmodernější myčka aut, motorek, kol a psů v Brně nabízející služby v oblasti čištění motorových vozidel, ruční mytí, čištění interiéru, samoobslužná mycí zařízení a boxy a portálové mytí. Myčka LaserWash je špičková bezkontaktní technologie na umývání osobních automobilů. Nová myčka LaserWash svým zákazníkům přináší více možností ochrany a zkvalitnění služeb v oblasti mytí aut díky novým a vylepšeným službám, které oceníte. Jsme firma s mnohaletou tradicí v oblasti ručního mytí aut a čištění interiérů. Kromě toho se zabýváme detailingem, precizním voskováním, renovacemi laků, drobnými opravami laků a aplikací nanokosmetiky.


Samoobslužná bezkontaktní myčka UniHobby Brno , Brno. Automyčky v Brně-město a okolí. Mapa samoobslužných ručních myček (samoobslužná wapka) v České republice a na Slovensku, kde si můžete sami umýt, nebo jen opláchnout auto. Aktuální karanténní režim.


Vážení zákazníci, obchodní partneři. Co se děje kolem nás je velmi nepříjemné, ale souhlasíme s jakýmkoliv omezením a přizpůsobíme se mu. AVIA WASH PARK - myčka Slatina. Hviezdoslavova 1b Brno - Slatina tel. Myčka , region: Brno -město Brno -město - vyberte okres.


MYČKA TIŠNOV LASERWASH Je bezkartáčová , tlaková mycí linka s horkým šamponem BEZ KARTÁČŮ – PLNĚ AUTOMATICKÁ. Mycí programy od Kč. V ceně každého programu vysokotlaké ruční předmytí, které odstraní z povrchu Vašeho vozu nejhrubší nečistoty. Mytí aut je možné realizovat ručně nebo ve speciálních myčkách. Využít můžete mytí textilními kartáči, mytí podvozku, aplikaci konzervačního vosku, sušení nebo aplikaci aktivní pěny, která pomůže odstranit nečistoty.


Pečujte o své auto, je to vaše vizitka. Sídlo Malinovského nám. Firma je zapsaná dne 19.


Kulkova 3 Brno - Židenice, Areál STK AZ SERVIS, a. Přijďte oživit vaše auto k nám a získejte bonus k dalším návštěvám! Ruční mytí osobních, užitkových i nákladních vozidel. Příjezd k nám po nové komfortní komunikaci bez komplikací! Najdeme vám spolehlivého řemeslníka. Získejte cenové nabídky na oprava myčky, servis elektrospotřebičů.


Komplexně vybavené mycí centrum. V blízkosti obchodního centra na ulici Řípská v brněnské čtvrti Slatina vyrostlo v minulém roce zbrusu nové mycí centrum Glanc, které nabízí motoristům komplexní služby od ručního mytí exteriérů i interiérů přes samoobslužné boxy až po dvoukomorovou portálovou myčku. Lékařská ordinace Praktik Slatina s. Vítáme Vás na stránkách naší ordinace praktického lékaře pro dospělé. Naše ordinace využívá technologie určené pro zdravotnická zařízení.


U nás naleznete atestované lékaře s letitou praxí v oboru. Zdraví je to nejdůležitější a my se staráme, aby to Vaše netrpělo. Brno - Slatina ,skiservis Brno ,Rock Machine,SUPERIOR Horská kola,Elektrokola, silniční kola, Servis jízdních kol, stavba kol na zakázku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky