středa 8. dubna 2020

Měděná pasta ve spreji

Měděná pasta ve spreji. Tato měděná pasta ve spreji funguje opravdu neomylně. Speciálně vyvinutý pro použití ve.


I po delším čase zůstává jemný měděný povlak na aplikovaných místech a tím je zaručena funkčnost. Zde se nacházíte: Heureka. Pro montáže a demontáže segmentů kotoučových či bubnových brzd.

Sprej s vysokým obsahem mědi k mazání šroubových spojů, které jsou vystavené velmi vysokým teplotám. Ochranný prostředek všech tepelně zatěžovaných mechanických dílů strojů a zařízení. Vyvinutý pro všechny druhy tepelně namáhaných segmentů ve strojírenském, automobilovém a motocyklovém průmyslu. Chrání před odíráním a zadíráním šroubů aj.


Doporučujeme na promazání mechanických částí kamen(táhla, mechanika zavírání atp.), které jsou namáhány teplem. Vysoce tepelně odolné mazivo s vysokým obsahem mědi, silně přilne k povrchu. Vlastnosti a výhody Zamezuje zadření šroubů vlivem vysoké teploty, koroze nebo při jiném mechanickém namáhání, usnad.


Vhodná na montáže a demontáže segmentů bubnových, či kotoučových brz čepů, zapalovacích svíček, kloubových závěsů, výfuků, tepelných výměníků a svorníků motorů.

Vysokoteplotní, rychleschnoucí měděná pasta ve spreji 400ml. TECTANE měděná pasta ve speji 400ml. VLASTNOSTI: 5je syntetická viacúčelová medená pasta v spreji s veľmi dobrou absorpciou vysokého tlaku. Pasta se používá k mazání a konzervaci spojů a různých součástí. Další slevy auto - moto příslušenství na Kupi.


Všestranné těsnění ve spreji je plastická hmota se silnou přilnavostí pro utěsnění netěsností. Bylo vyvinuto speciálně pro utěsnění těch nejjemnějších trhlin v interiérech a exteriérech. Náhradní díly a vybavení pro vozy Jeep. Zboží skladem, objednané do 16:(kromě pátka) bude doručeno DPD následující pracovní den na adresu v ČR. Pro všechny druhy tepelně namáhaných segmentů.


Nepostradatelný ve strojírenství, autoopravnách a domácích. Používáním našich stránek souhlasíte s jejich použitím. Má skvělé mazací vlastnosti, zajišťuje rovnoměrné tření plochy a rovnoměrné rozložení utahovacího momentu na šroubu.


Pro mazání a ochranu před korozí u teplotně vysoce zatížených spojení. Všechny informace o produktu Liqui Moly MĚDĚNÁ PASTA MĚĎ VE SPREJI 2g, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Liqui Moly MĚDĚNÁ PASTA MĚĎ VE SPREJI 2g. Používá se v chemickém a petrochemickém průmyslu, v elektrárnách, v keramickém průmyslu, ve strojírenství a automobilovém průmyslu.


Spreje, maziva Maziva Den Braven MĚDĚNÁ PASTA VE SPREJI 4ml Den Braven MĚDĚNÁ PASTA VE SPREJI 4ml.

Tectane MĚDĚNÁ PASTA ve spreji. C ve spreji detailní popis. Würth CU 8vysokoteplotní měděné mazivo ve spreji.


Prostředek je pasta určená speciálně pro použití na dělící plochy a šroubové spoje, které jsou vystavené vysokým teplotám, vysokým tlakům a korozívním vlivům. Tempo pasta silichrom EX 120g. I přes nařízení vlády proti šíření onemocnění COVID-fungujeme dál. Berte ale prosím na zřetel, že část sortimentu ochranných pracovních pomůcek je z důvodu velké poptávky momentálně nedostupná. Informace: BERNER měděná pasta ve spreji 4ml Přilnavá.


Bezplatná inzercia, medena pasta predaj a inzercia. Pískání se řeší sražením náběhových hran, případně pastou proti pískání. Odstraňovač hmyzu WÜRTH 500ml. WURTH PASTA NA BRZDOVE VALCEKY.


HLEDAČ NETĚSNOSTÍ PLUS (4ML).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky