čtvrtek 30. dubna 2020

Stojan na boty

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Stačí si vybrat vhodné botníky a věšáky a vše na poctivě ukládat, takže při odchodu pak už vám bude stačit jen sáhnout a jít.


Xora Regál Na Boty , Hnědá, Bílá, Bambus hnědá, bílá 70x36x26. Nad tyčí stojí rošt na klobouky a mnohem víc.

Stojan na oděvy a boty. Tyto stojany z odolného plastu ušetří až polovinu prostoru a tedy vám pomohou dát do botníku až dvojnásobek botiček. Praktický stojan na boty je skvělým řešením, jak pro ženy, tak pro muže. Na celkem poliček můžete uložit až šest párů bot.


Na spodní nebo horní část můžete uložit krabice, klobouky nebo cokoliv. Organizér na boty : Zmenšete množství místa potřebného pro vaši obuv na polovinu, díky této šikovné vychytávce! Regál na boty je vyroben z masivního borového dřeva bez následné impregnace a je vhodný k přímému použití, nebo také k vlastní barevné úpravě barvami na dřevo, případně mořidly.


Svislé tyčky z umělé hmoty, vodorovné z kovových trubek.

Jednotlivá patra můžeme přidávat či odebírat podle potřeby. Botník je vyroben ze tří segmentů. Segmenty lze spolu spojovat, aby se dosáhlo. Se skládá ze tří částí. Nenechávejte své krásné boty v krabicích, když se vám mohou vejít do botníku.


Obuv roztroušená po celém bytě je věcí minulosti. Všechno díky našemu stánku. Už žádný nepořádek a všudypřítomný chaos obuvi. Je čas se rozloučit s nepořádek a drtivý chaos bot.


Staňte se mistry organizace. Stačit vám budou stojany a úložné boxy od značky Wenko a půl den na poklizení. Dvouúrovňový stojan na boty je ideální pro ty, kteří chtějí uspořádat svůj domovský prostor a přitom ušetřit spoustu místa. Ideální pro váš domov, podnikání, obchod a kancelář. Tento šikovný stojan na botyv každé domácnosti vám ušetří spoustu místa na chodbě.


Klasický a stylový designtéto elegantní police na boty vám umožní přizpůsobit interiér s různými uspořádáním. Díky estetickému vzhle. Naleznete u nás prakticky vše, Vaše nákupní centrum, máme mnoho produktů za dobré ceny.


Vsaďte na styl a eleganci už od prahu bytu.

Jistě okouzlí hosty a členy rodiny! Věšák na kolečkách Daisia. Teleskopický stojan na boty Wenko Achilles. Pojízdný věšák na oblečení, stojan na šaty na kolečkách se spodním odkladačem, například na boty nebo krabice. YAMAZAKI Tower Shoe Rack - stojan na boty.


Přenosný stojan na boty z lakovaného kovu. Dodáváme v bílém a černém provedení. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Nastavitelný stojan na boty Wenko Mobile Giant.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky