čtvrtek 16. dubna 2020

Mražené hranolky v horkovzdušné troubě

Tématické fráze: hranolky v troubě domaci hranolky v troubě bramborové hranolky v troubě mražené hranolky v troubě hranolky v horkovzdušné troubě hranolky z brambor v troubě jak upéct hranolky v troubě jak udělat hranolky v troubě pečené hranolky domáčí bramborové hranolky v troubě pečení hranolek v troubě příprava. Recept, jak v troubě udělat z mražených hranolek stejně křupavé jako ty na oleji. Ochucené hranolky z trouby.


Zmrazené hranolky v horkovzdušné troubě recepty, které budete milovat. Předehřejte troubu na 20 horkovzdušnou na 1stupňů. Brambory oloupejte a nakrájejte na silné hranolky.

Opláchněte je a osušte kuchyňským papírem. Hranolky rozložte v dostatečné. Podobně jako v horkovzdušné troubě. Problém je, že většině lidí začnou připadat suché.


Můžeme to trochu vylepšit přidáním tuku na plech, alobal nebo tefal, prostě na povrch, na kterém budeme v troubě péct. Případně použijeme zmíněné mražené pomfrity s nižším a výhodnějším složením tuků. Nechte je dobře osušit na utěrce a pak je v míse promíchejte s olejem a solí, případně dalšími dochucovadly.


Přesuňte je na plech lehce potřený olejem a pečte asi minut.

Plech vyjměte, hranolky promíchejte a pečte je ještě minut. Mražené hranolky v horkovzdušné fritéze recepty, které budete milovat. Nebudeme si mazat med kolem pusy: takové hranolky , jaké připravíte předvařením a dvojím smažením, v troubě neuděláte.


Máme pro vás ale pár vychytávek, jak se jim opravdu přiblížit a pochutnat si na jedničku. Pusťte se do toho s námi a nebudete litovat! V případě horkovzdušné fritézy Clatronic se nic zásadního učit nemusíte. Její obsluha je tak jednoduchá, že si ani nepamatuji, kdy jsem se setkala s podobným pohodlím.


Maximálně se vám přihodí, že potraviny nedopečete tak, jak požadujete, což obnáší pouze to, že na pokrm ještě pár minut počkáte. Budete-li chtít obměnu, můžete připravit domácí hranolky v troubě ze sladkých brambor - batátů. Domácí hranolky z friťáku.


Pokud si chcete připravit domácí hranolky ve fritéze, máme pro vás několik rad. Olej držte okolo 1stupňů, aby se olej nepřepálil. Při této teplotě se také vytvoří krásně křupavá.


Pečení v horkovzdušné troubě. Mam dva měsíce novou trobu a nevím na jaký program se co peče,na kolik stupnů. Návod k tomu je nulový.


A na internetových stránkách firmy Karma,od které ta trouba je ,taky nic není.

Kdyby měl někdo podrobnější návod nebo radu kde to dá zjistit. Budu vděčná za každou radu. Požadované množství zmrazených hranolků rozprostřete na pečicí plech a vložte do středu trouby předehřáté na 2°C (2°C používáte-li horkovzdušnou troubu). Vím že se dají koupit předsmažené hranolky na dodělání v troubě ,bývá to na nich napsané. Asi na půl hodiny na plechu a jsou hotové.


Dnes jsem je v obchodě sháněl,ale měli jenom hranolky na kterých to napsané nebylo,byla tam jenom příprava ve fritéze. Proto jsem se chtěl zeptat jestli se i tyto. V ní je minut vařte, pak vodu sceďte, a když z hranolků uteče pára, dejte je minimálně na hodinu do lednice (ale mohou tam být i přes noc). Poté rozpalte v pánvi olej a hranolky usmažte dozlatova. Vyjměte je, osušte v papírových utěrkách a osolte.


Nakupujte v obchodu nebo online. Doručení dní v týdnu. Sbírejte Clubcard body za váše nákupy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky