pondělí 6. dubna 2020

Zimní věnec na dveře

Chcete si doma sami vyrobit věnec , který budete moci i po vánocích nechat na vchodových dveřích? Vytvořte si podle návodu krok za krokem tento sněhově ledový zimní věnec. Protože na něm nejsou baňky ani žádné jiné ozdoby typické jen pro Vánoce, může vám dělat radost a vítat vaše hosty po celou zimu.


Zimní dekorace na dveře po Vánocích 12. Připadá vám najednou váš domov smutný a prázdný? Máme pro vás tip, jak ho alespoň trochu rozveselit.

Pomoci vám v tom může jednoduchý věnec na dveře. Vánoční věnec na dveře ( březové proutí, šišky ) - Duration: 15:29. Věnce na dveře vánoční a zimní. Můžete z nich vyrobit krásný věnec na dveře nebo do oken.


Vše co k tomu budete potřebovat je drát, lepidlo a stuha. Drát stočíte do kruhu a na jednom konci uděláte malé očko. Z druhé strany navlékáte jednotlivé ozdoby.


V místech, kde se ozdoby dotýkají jen přidáte lepidlo, aby byl věnec pevný. Věnec s jehličím evokuje zimní krajinu Šála nejen na krku Máte-li doma větší korpus na věnec , omotejte ho pletenou šálou se zajímavým vzorem, popřípadě v nápaditých barvách, a dole ji uvažte na uzel.

Proutěný věnec z vinné révy je jako stvořený pro celoroční aranžování. Vyniknou na něm jarní a velikonoční dekorace, podzimní i vánoční. Můžete jej ovinout stuhou nebo do něj naaranžovat květy, ať už sušené či umělé.


Věnec je vhodný nejen k zavěšení na dveře a na zeď, ale také k položení na stůl. Tvoříme pro Vás sváteční věnečky na dveře či na stůl. Najdete tu jak adventní věnečky, zimní věnce na dveře , jarní a podzimní věnečky nebo věnce s ptáčky a budkami.


Snažíme se pro Vás vyrobit věnečky pro jednotlivá období roku nebo pro různé svátky. Netradiční zimní věnec na dveře , který vypadá jako ojíněný mrazíkem. Věnec na dveře si můžete vyrobit buď z klasických jehličnatých větviček, břečťanu a ptačího zobu, nebo také z jiných a méně tradičních materiálů, jako je například vlna. Tak zaprvé si z vlny můžete vyrobit bambulky a ty pak jednoduše.


Velký zimní věnec Maxi Frost. Přírodní věnec z hortenzie Hydrangea natural I. Originální věnec na dveře i na stůl. Takový krásný originální podzimní věnec si můžete pověsit na dveře , parádu však udělá i na jídelním stole.


Dozdobit ho můžete třeba svíčkami s vaší oblíbenou vůní. Pro další články, příspěvky a soutěže navštivte naše FB stránky Byt Dům Zahrada. Na věnec pak můžete materiál připevňovat tenkým vázacím drátkem, vlascem nebo tavnou pistolí. Zdobit můžete pravidelně, nepravidelně, na jednom místě, na více místech nebo po celém obvodu věnce.


Hotový podzimní věnec už jen stačí pověsit na dveře , vrata, branku, stěnu, do okna nebo položit na stůl či komodu.

Ještě před pár lety jsme znali jen klasický adventní věnec ozdobený čtyřmi svíčkami, který nám položený na stole či komodě odpočítával čas do Vánoc. Dnes si už ale stále víc lidí věší dekorativní věnec i na vstupní dveře bytu či domu. A to nejen v předvánočním nebo velikonočním čase. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


ZIMNÍ VĚNEC NA DVEŘE skladem ks 5Kč ks. Velmi jednoduchý a přitom pěkný druh dekorace můžete mít na Valentýna i na stolku, nebo na dveřích. Jak vyrobit valentýnský věnec z papíru ukazuje následující video a opravdu se u něj nezapotíte.


Základem je tvar, který je třeba vyrobit z pevnějšího materiálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky