pátek 3. dubna 2020

Tupperware těstovinka

Kulatá těstovinka MTento výrobek umožňuje snadno, rychle a dokonale uvařit větší množství těstovin. Výrobek je vhodný pro vaření různých typů krátkých těstovin v mikrovlnce. My name is Alison Lester, and I first sold Tupperware years ago. This site uses cookies.


By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Má tvar, který pasuje do většiny typů mikrovlnek. Popis: Nádoba vám umožní dokonale uvařit špagety a většinu ostatních těstovin.


Navíc je vaření v MT rychlé a snadné. Ušetříte čas a energii, protože těstoviny odměříte, uvaříte, naservírujete a uchováte a to vše v jedné nádobě. Těstovinka vám umožní dokonale uvařit špagety a ostatní druhy těstovin. Výsledkem jsou chutné těstoviny, snadno a rychle!


Browse UK Tupperware Catalogue. Vhodný na pečení selat, prasat, kuřat, kebab, gyros. Cena je jen za motor bez příslušenství! Převody jsou kovovými ozubenými koly viz foto. Je možno nastavit otačky po směru hodinovych ručiček a nebo v protisměru.


V Tupperware nádobách do mikrovlnné trouby můžete připravit i menší porce masa, rýže, těstovin nebo zeleniny tím nejšetrnějším způsobeVařením v páře. V této nádobě snadno přenesete polévku. Ušetří vám čas a energii tím, že můžete těstoviny odměřovat, vařit, slévat, servírovat a uchovávat. TUPPERWARE Rychlé těstoviny!


PŮVODNÍ CENA 65- Kč SLEVA 30- Kč NOVÁ CENA 35- Kč ODPOVĚDĚT NA INZERÁT doposud žádný zájemce 12. NOVÉ ZBOŽÍ Tupperware -Rychlík.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky