středa 15. dubna 2020

Vlněná deka vojenská

Vlněná deka vojenská

Jak už je známo, vlna hřeje i když je mokrá a má výborné. Jednoduchá vlněná vojenská deka šedé barvy, je ze dvou stran červeně zapošitá. Rozměry deky jsou 2x 1cm. Deka je z z vlny a tvoří umělé vlákno. Fleecová deka s originálním motivem Potisk se nachází na vrchní straně deky.


Spodní strana je čistě bílá. Vlněná deka používaná polskou armádou. Eshop zatím funguje bez omezení. Vám budou po uhrazení převodem na účet vydány po telefonické dohodě. Deka vojenská vlněná 2x 150cm Polsko kvalitní armádní přikrývky z 80.


Originální vlněná deka české armády. Je dobré si uvědomit, že saháte po produktech nejvyšší kvality, které téměř nemají konkurenci. Vážení zákazníci, musíme Vás informovat o dočasném uzavření kamenné prodejny v Přerově.


Vlněné deky mnoha velikostí a barev nakoupíte výhodně právě u nás. Vyberte si deky z ovčí vlny podle Vašich představ. K objednávkám dárky zdarma!


Teplé vlněné deky určené k přikrytí, podložení, posezení a zabalení během stanování a táboření. Malá polní vzor vojenský chlebník, plátěná mošna, NEPOUŽITÁ Prodej maskáčů a outdoor zboží pro volný čas, pracovní oděvy a. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Jemná, ale zároveň tlustá vlněná deka s kvalitně vyčesaným vlasem, takže kouše jen minimálně.


Vlněná deka vojenská

Jemná, ale tlustá vlněná deka s kvalitně vyčesaným vlasem, takže kouše jen minimálně. Z naší nabídky vám určitě udělají radost vlněné, bavlněné a lněné deky Lapuan Kankurit, Marimekko a Iittala s nadčasovými motivy v pravém severském stylu. Má profylakticko-léčebné účinky.


Nedráždí pokožku a jemně masírují nervová zakončení na těle. Vlna, jako přírodní materiál, pomáhá regulovat teplotu lidského těla a tím přispívá k udržení dítěte v kočárku v teple a pohodlí. Deka ŠVÝCARSKÁ vlněná 2x 1HNĚDÁ. Nová deka vyrobena pro švýcarskou armádu. Kč Silná vlněná deka Rainbow IV - tmavě zelená s černým pruhem na obou koncích Skladem.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. US Gray 200gr, SPACÍ PYTLE - KARIMATKY - STANY - ŽIDLE, Army-vyprodej. Vojenská deka vlněná orig.


Army shop ARMED ⭐ Široký sortiment army zboží za skvělé ceny! Hodí se jako přehoz na postel. Luxusní vlněné deky vytvářejí to pravé teplo domova. Deky na zachumlání doma na pohovce nebo venku na terase či zahradě. Odznak AČR hodnost pecka.


Vlněná deka vojenská

Zboží je použité, avšak ve slušném stavu. Jugoslávská vlněná deka - oliv - armádní originální vlněná deka - jedná se o velmi pevnou a teplou deku vhodnou především do náročných podmínek - deky jsou z armádních skladových přebytků bývalé jugoslávské armády - deky jsou použité, ale ve vyborném stavu. Jedná se o přírodní materiál, který je antibakteriální, termoregulační a jemný vůči lidské pokožce.


Deka na piknik, vhodná na posezení v přírodě či na zahradě. Skladné deky s poutkem pro nošení v ruce i deky se spodní izolační vrstvou. Britské tweedové a vlněné deky nejvyšší kvality.


Detail produktu Do obchodu. Stará vlněná deka asi nemocniční nebo vojenská ČSLA. Aukce 1Kč s dopravou 2Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky