úterý 7. dubna 2020

Velké bubliny návod

Bublifuk Megabublina si zamilují všichni milovníci bublin, kteří chtějí sami jednoduše vytvářet obrovské bubliny. V naší nabídce naleznete nejen dokonalý bublifuk, se kterým lehce vykouzlíte několikametrové bubliny , ale také nejrůznější nástroje na tvoření nekonečně dlouhých bublin – takzvané šňůrky. Pěkné bubliny se ovšem vytvoří i obyčejným brčkem. Pro větší bubliny je možné pořídit i varianty fukarů o větším průměru, lze s nimi vyrobit bubliny velké jako kopací míč.


Takové fukary si ale každý může vyrobit i sám ze silnějšího drátu a namáčet ho třeba do lavoru.

Tyto fukary je ale třeba ovinout. Bublina praskne kvůli oslabování stěn bubliny. Vlivem gravitace dochází k odtoku vody a přípravku do její spodní části. Zvláštním případem je narušení její stěny předmětem či nečistotou v okolí, což změní stav povrchového napětí, případně změny tlaku v okolí bubliny , což má za následek také její prasknutí. Nejlepší bublifuk na velké bubliny , nezávadný, nedělá skvrny na oblečení.


Skvělá zábava pro všechny! Návod na použití: Bublifuk na velké bubliny Megabublina nalijte do čisté nádoby.

K tvoření velkých bublin jsou nejvhodnější naše speciálně navržené šňůrky. Ponořte šňůrku do roztoku a po nasáknutí ji zvedněte nad misku a nechte přebytečnou kapalinu odkapat. Tvořte bubliny máváním, foukáním, či pomocí větru.


Výroba bublifuku – tento recept je ideání na výrobu náhradní kapaliny do klasických bublifuků. Pokud chcete foukat obří bubliny , doporučujeme navštívit stránky bublifuku Megabublina. Zde můžete zakoupit unikátní poloprofesionální bublinovou kapalinu a speciální příslušenství na tvoření obřích bublin. Místo jaru můžete použít tekutá mýdla nebo koupelové pěny či glycerín. Poslouží vám skvěle i dětský šampón nebo prací prostředek.


Smíchejte tekutý prací prostředek nebo dětský šampón, cca 1ml na litru vody a zhruba 2ml glycerínu. Nebojte se přidat šampón nebo glycerín, pokud. Glycerin tam asi být nemusí, ale bubliny jsou mnohem lepší ( pevnější a nepraskají tak rychle ). Sehnala jsem ho v lékárně.


Je lepší nechat „směs“ hodin odstát. Což Ella nevydržela Ale i tak nám zbyl na další dny. Jednoduchá ukázka, a už jsem to nechala na ní.

Mega bubliny - jak udělat velké bubliny. V tomto videu určeném hlavně pro děti najdete postup, jak udělat velké bubliny zobraziť viac. A je samozřejmé, že důležitou roli při jeho produkci hraje i zkušenost z každodenních vystoupení.


Podle něj však pro práci s Megabublinou podobná praxe není třeba, amatérovi se to podaří hned. A pozitivní je, že mýdlová voda pro obří bubliny není nijak dramaticky vyšší než klasická tekutina pro malé bublifuky. Důležitá je i teplota vody. Ta by rozhodně neměla vřít, protože velké bubliny by bílek roztrhaly. Pošíruje se ve vodě, která má mezi sedmdesáti a osmdesáti stupni Celsia.


Správnou teplotu poznáte podle toho, že ode dna k vodní hladině jen sem tam vyběhne bublinka. My jsme na chalupě glycerin neměli a bubliny se povedly. Ty velké rychle praskaly, ale zas tak moc to nevadilo.


Příště zkusím sehnat a porovnat. Pokud jste si zakoupili různé květy či bubliny , které se lepí samostatně, musíte nejprve jednotlivé díly odstříhat a nalepit na přenosovou fólii. Poté lepíte jako ostatní samolepky (viz. níže). Přenosová fólie se nechá použít opakovaně. Proto si předem rozměřte, jak velké kousky fólie budete potřebovat.


Ikdyž kreslíme hrdiny v malé velikosti, musí být bubliny vždy dostatečně velké na to, aby se text v nich dal snadno přečíst. Hrdina musí být na všech obrázcích identický (ideální je stejně barevné, výrazné oblečení). O tom, že nošení roušek má v současné situaci smysl, není pochyb.


Bohužel jich však stále není na našem trhu dostatek, a proto přicházíme s návodem, jak si můžete bavlněnou roušku vyrobit doma. Stačí vybrat značku vyrábějící váš spotřebič a následně typ produktu a vyplnit krátký objednávkový formulář. Můžete také použít vyhledávací pole, kam můžete zadat název spotřebiče, pro který český návod sháníte.


Pokud český návod nenajdete, můžete vyplnit univerzální objednávkový formulář.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky