úterý 21. dubna 2020

Teflonová páska teplotní odolnost

Teflonová páska může mít teplotní odolnost až 200°C. Hojně se používají ve vodoinstalatérství jako náhrada koudele a všude tam, kde spoj netěsní tzv. Je vhodná i do potravinářského průmyslu. Materiál lze dobře opracovávat, frézovat, řezat a vrtat.


Využívá se zejména jako izolace, těsnění, armatury, kluzné kladky, vodící prvky strojů a zařízení.

Podrobný popis pro: MIKROPORÉZNÍ TEFLONOVÁ PÁSKA SAMOLEPICÍ - VAL-FLON Mikroporézní PTFE těsnicí páska s jednoduchou aplikací slouží k utěsnění přírub především v energetickém a chemickém průmyslu. Další informace naleznete v e-shopu bazenonline. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Pásku zakoupíte zde - htt. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vrstvu fluoroplastu lze aplikovat v tloušťkách od několika mikrometrů až po několik milimetrů.

V závislosti na požadované funkčnosti povrchové úpravy, tloušťce vrstvy, tvaru dílce atd. Je tedy naprosto ideální pro ochranu interiérových topných trubek a také venkovních aplikací. Odolnost vůči vodě, olejům a tukům ještě více rozšiřuje oblast použití. Z jedné strany opatřena lepidlem.


Vysoká teplotní odolnost. Prodej po celých běžných metrech. Kapton je ceněn především pro své vynikající elektrické izolační i mechanické vlastnosti a teplotní odolnost. Kapton je odolný vůči rozpouštědlům, olejům, kyselinám a dalším chemikáliím, výborně odolává ultrafialovému záření i radioaktivnímu záření alfa, beta i gama.


Povrchové úpravy se dají použít na ocel, litinu, barevné kovy, sklo, omezeně guma atd. Velmi vysoká teplotní odolnost. Po dotažení je možné pozici spojovaných dílů měnít, ale. Koupit vysokoteplotní tepelně odolný PTFE jednostranně lepicí teflon potažené skleněné vlákno hadřík selant pásky rohlíky cena od gumy ESHINE zde na spongesilicone. Jsme jedním z předních Čína výrobců a dodavatelů produktů různých Silikonové pryže.


Tato vylepšená páska typu KW nabízí také vyšší tìsnost (nepropustnost) než dosavadní materiály. Díky své vyztužené vláknové struktuøe snese páska KW velmi velké plošné zatížení aniž by došlo k porušení materiálu. Hliníková páska , která je velmi flexibilní a používá se hlavně v průmyslových zařízeních, ale také pro celou řadu dalších aplikací.

Její typické vlastnosti jsou dobrá přilnavost, přizpůsobivá, odolnost proti vlhkosti, páro těsnost, vysoká tepelná vodivost a odolnost proti stárnutí. Směs je vytlačována a následně je vytvrzena UV zářením. Výrobek je přirozeně lepivý a je schopen vytvářet konstrukční spoje s mnoha materiály, a v mnoha případech eliminuje potřebu mechanických upevňovacích prvků. Nejmodernější typ termo izolačních pásek.


Tepelně izolační páska s obsahem prášku z lávových kamenů je svou strukturou velmi podobná karbonovým vláknům. Obsah lávového kamene zaručuje vyšší teplotní odolnost oproti páskám se skelným vláknem a navíc jsou titanové pásky poddajné pro snadnou aplikaci. Jsou odolné stárnutí a atmosférickým vlivům, odolnost vůči ozónu, světla a ÚV záření. Teplotní odolnost : - 2- 280°C, krátkodobě 315°C Tlaková odolnost : 2bar Chemická odolnost : pH 0-Balení: ks v balení, Charakteristika: Profesionální průmyslová teflonová páska slouží k utěsňování závitových trubek ( plast i kov ) a šroubů. Extra pevná profesionální teflonová páska na utěsnění všech závitových spojů potrubí a veškerých fitinek.


Označují odolnost teplotám, kterou pásky snesou po dobu tisíc provozních hodin při zachování zaručených vlastností. Krátkodobé teplotní odolnosti jsou podstatně větší. Aplikační teplota je teplota, při které lze s páskou zacházet při zachování určitých vlastností.


Je vyrobena z kvalitního, chemicky odolného materiálu. Vyniká vysokou přilnavostí a teplotní odolností od ºC až ºC. Výrazná barva zvyšuje viditelnost pásky a tím i bezpečnost na pracovišti.


Proto je velmi vhodná pro vyznačení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky