pátek 17. dubna 2020

Weck sklenice

Vyberte si u nás vaše nové zavařovací sklenice WECK z několika krásných a povedených modelů. Sklenice si zamilujete, jsou elegantní a víceúčelové. To znamená, že je nemusíte používat jen k zavařování různých dobrot, ale také ke skladování různých potravin v ledničce - pudinky, semínkové kaše, vydatné svačinky nebo suchých plodin jako jsou ořechy, mandle. Zavařovací sklenice Weck Tulip 5ml – ks. Korková víčka ke sklenicím Weck Ø mm – k. Velké zavařovací sklenice WECK z řady Classic o objemu 8ml jsou vhodné k zavařování velkých kousků zeleniny, ovoce a také masa.


Weck sklenice

Hodnocení produktu:. Domácí marmelády, kompoty a nakládaná zelenina chutnají vždy lépe než ty kupované. Nyní si je můžete dopřát v elegantních sklenicích od značky Weck. Objem ml nabízí uchování pečeného čaje či malého džemu. Těsnící plastové víčko pro sklenice Weck 1mm.


Víčko na sklenice průměr 100. Zkuste to stylově se sklenicemi Weck , dají se použít na maso, zeleninu, ale také jako dekorace. Jejich původ sahá až na konec 19. Co je odlišuje od statních zavařovacích sklenic? Je to design, jednoduchost se kterou se sklenice zavařují a také víceúčelové použití.


Tradiční způsob zavařování. Novinka v našem e-shopu. Pokud by zůstaly sklenice při chladnutí pod vodou, mohly by si přicucnout vodu, což je pochopitelně nežádoucí.


Horké sklenice rozhodně neochlazujte ledovou vodou, ani je nepokládejte na studenou dlažbu, mohly by popraskat díky velkému rozdílu teplot. Vychladlé sklenice osušte a odstraňte klipsy. Zároveň dovážíme do ČR tradiční zavařovací sklenice , které znali již naše babičky, sklenice značky Weck.


Na našem shopu vám dále nabízíme kvalitní české značky Simax a Kolimax. Nabízíme klasické české zavařovací sklenice Twist a Omnia. Dále světově uznávané německé zavařovací sklenice Weck. Ke všem sklenicím samozřejmě můžete zakoupit zavařovací víčka.


Pokud rádi zavařujete maso - využijete plechovky na zavařování. Weck zavařovací sklenice Sturz průměr 1s víčkem 5ml. Značka Weck je expertem na zavařovací sklenice , které jsou jak perfektně funkční, tak i krásné na pohled.


Weck sklenice

Můžete je využít i na uchovávání klasických potravin. S originálními zavařovacími sklenicemi Weck (včetně zavařovacího těsnění a svorek) začíná zábava už při přípravě. Skleněná zavařovací sklenice Kilner R. Vyberte si zavařovací sklenice Twist (šroubovací uzávěr - hrdlo) v různých atypických provedeních - vhodné na zavařování masa, ovoce, zeleniny či jiných potravin. Proč používáme skleničky Weck ? Jsou krásné a je radost se na ně podívat, vzít je do ruky, potěžkat a potěšit se hezkým kouskem skla, které je poctivě silné, vydrží i kdejaký náraz a nerozbije se. Tím pádem jsou i bezpečné.


Spousta našich zákazníků má malé děti a je fajn vědět, že riziko nechtěného. Pěkná designová zavařovací sklenice s logem Weck přímo vybízí na výrobu užitečných a chutných dárečků. Jsem skleněná lahev od německé značky Weck. Sháníte krásné a designové sklenice na zavařování, pudinky nebo jen pro dekoraci? Exklusivně pro Vás máme německé sklenice WECK ! Designová sklenice na zavařování z kvalitního skla.


Weck sklenice

Detail produktu Do obchodu. Kč 5Kč Sada zavařovacích sklenic s modrým víčkem Kilner Hexagonal, ml Skladem -. Poradíme vám se základními pravidly a postupy, které vám ušetří nemálo potíží oproti metodě pokus omyl. Jak předejít zplesnivění zavařenin?


K tomu, abychom předešli plesnivění nebo zkažení zavařenin, a tedy zničení naší práce, je třeba dodržovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky