čtvrtek 2. dubna 2020

Megabazar palmovka

Začínali jsme jako malý bazárek, ale hned od začátku jsme se zaměřili na kvalitu poskytovaných služeb a osobní přístup k zákazníkům. Na rozdíl od mnoha našich konkurentů se zásadně. Až do odvolání platí preventivní vládní nařízení o uzavření obchodů s výjimkou prodeje například potravin, drogistického, lékárenského či chovatelského zboží, tabákových výrobků nebo pohonných hmot.


The first metro entrance connects the station with the tram lines, the other one connects the station to a bus terminal. Bazar Praha - nejširší výběr repasované bílé techniky v ČR. Prodej: lednice, mrazáky, mikrovlnky, sporáky, pračky. Elektrické i plynové varné desky, odsavače par. Na základě rozhodnutí vlády ČR o mimořádných opatřeních při epidemii koronaviru jsme byli nuceni omezit provoz.


Kamenná prodejna je tedy pro veřejnost uzavřena a funguje prozatím jen jako výdejní místo našeho internetového obchodu. Interiér naší restaurace je přípraven speciálně pro Vás. Malý ostrůvek mezi obytným a kancelářským komplexem.


Zelená výsadba a exotické citrusy, atmosféra svěží zeleně s elementy dřevěných designových konstrukcí, pomůžou v době obědu nebo večerního posezení, obrátit se do místa ticha, klidu a duševního komfortu. Chcete si rychle do svého chytrého mobilu uložit odkaz na tento bazar a mít jej kdy-koliv k dispozici ? Jednoduše načtěte do svého mobilu tento QR kód a odkaz si uložte. Popis činnosti: BazarZastavarna. Megabazar - Zastavárna s. Nejširší výběr repasované bílé techniky v ČR!


Lucia Gočová Zajarošová is on Facebook. Palmovka , otevřeno každý den! Join Facebook to connect with Lucia Gočová Zajarošová and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and.


Zlaté kupony“ - vystřihni, použij, získej. Než půjdete nakupovat, vystřihněte si kupon na slevu! Po předložení kuponu ve firmě, která jej nabízí, obdržíte slevu nebo výhodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky