pátek 24. dubna 2020

Minigolfová hůl

Minigolfová hůl juniorská (8-let), délka 85cm. Děti v tomto věku bývají nejčastějšími návštěvníky minigolfových hřišť. Zkrácenou holí se jim hraje minigolf mnohem lépe, než s. Závodní minigolfová hůl vám umožní příjemnější a přesnější hru, lepší odhad rány. Hůl vhodná pro praváky i leváky - gumová vložka je z obou stran.


Dětské minigolfové hole se vyrábějí v kombinaci plast-kov a. Hůl je vhodná na všechny typy minigolfů, včetně adventure minigolfu. Pokud uvažujete o tom, že budete hrát minigolf hlavně rekreačně, pak je pro Vás tahle minigolfová hůl to správnou volbou. MINIGOLFOVÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ 1. Servis minigolfových holí. Její nespornou výhodou je, že nerozlišuje hráče na praváky nebo leváky - může s ní hrát téměř kdokoli. Délka hole, která je určena.


Doporučujeme značkovou veřejnostní hůl (světového výrobce, značky NiFO), někdy označovaná jako kladívko. Výhodou minigolfové hole je, že nerozlišuje hráče na praváky nebo leváky - může s ní hrát kdokoli. Vhodná délka hole pro dospělého je 90cm.


Naopak délka 70cm je určena především dětem. V současnosti nabízíme barvu modrou a červenou v délce 5 7 a cm. Hole se vyznačují skvělou kvalitou, nepodléhají korozi a perfektně ladí k dalším prvkům hřiště. Popis: Nabízím minigolfovou hůl FunSports 95cm (pro leváky). Je vybavena gumou na patce pro kvalitnější provedení úderů včetně liftovaných.


Dodává se ve dvou provedeních – hůl „levá“ pro hráče hrající z pravé strany dráhy a hůl „pravá“ pro hráče hrající z levé strany dráhy. Přihlášení k vašemu účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo. Popis 1x značková dětská minigolfová hůl profi NiFO 70cm, 2x míček 1x míček 3. Hlava hole vyrobena ze slitiny zinku.


Sada minigolfových holí, například pro rodinu. Robustní profesionální golfová hůl z chromované oceli s hliníkovou hlavou. Více informací skladem. Další minigolfová hůl rozšíří Vaší sadu. Tento set je určen pro hráče, kteří chtějí mít minigolfový ko.


Na rozdíl od golfu se minigolf hraje pouze jednou holí. Přípustné jsou veškeré běžné minigolfové a golfové hole. Hůl nesmí mít zaměřovací zařízení.


Povoleny jsou zářezy na patce hole. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Aluminiová hůl Aluminiová hlava hole Gumové držadlo - imitace kůže. Závodní hůl s nerezovou, černou patkou, ocelovým shaftem a gumovým gripem. Hole jsou zvlášť na pravou a levou stranu.


V ceně hole je i guma na hůl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky