úterý 28. dubna 2020

Zapékací miska na lasagne

Zapékací mísy na lasagne. Terakotová zapékací mísa je vyrobena ručně, drobné oděrky a nerovnosti jsou součástí designu výrobku. Připravte lahodné lasagně nejen chutně ale i stylově. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Pripravte lahodné lasagne nielen chutne ale aj štýlovo. V nabídce kulaté i podélné porcelánové zapékací misky různých velikostí včetně unikátní silikonové misky pro přípravu a uchování pokrmů. Kameninová deska na pečení značky Orion vám umožní připravit skvělou křupavou pizzu, chléb, pečené maso, ryby, zeleninu a pečivo slané i sladké.


Pečící kámen je z přírodního materiálu , který díky pórovitosti absorbuje a uvolňuje vlhkost – díky tomuto procesu bude těsto dokonale křupavé. Pak keramická miska bude vaším ideálním pomocníkem, ve kterém svůj pokrm můžete rovnou i servírovat na stůl. Byly čtvercové (tedy skoro, 18×cm), jednoduché bílé (zdá se mi lepší, když víc vynikne jídlo na misce, než miska sama), na vnější straně širší vroubky a ze dvou stran úchyty, stály včetně DPH cca 10–- Kč.


Měli tam i jiné, ale tyhle se mi líbily, byly praktické a nestály mnoho.

Nabízíme Vám zapékací mísy, misky, hrnce a pekáčky pro všechny myslitelné účely - od přípravy dezertů, přes gratinovanou zeleninu, lasagne či zapečené těstoviny, po pečenou husu. To vše a mnohem více můžete připravit a servírovat v zapékacích miskách. Velká zapékací mísa má nespočet variant využití. Kromě toho, že v ní můžete jídla zapékat, může slouži také jako nádherná servírovací mísa na salát, přílohy nebo i jako mís.


Vyberte si zapékací misky různých tvarů, barev, velikostí z kvalitních a odolných materiálů. Nechybí ani zapékací misky na Crème brûlée - francouzský dezert, jehož základem je smetana a pravá vanilka. Na druhé pánvičce si na oleji orestujeme cibuli, pokrájený pórek a proužky papriky. Okořeníme, přidáme oregáno s bazalkou a necháme změknout.


Otevřeme konzervu s rajčaty, které pokrájíme na širší plátky a rajský nálev ochutíme solí, cukrem a bazalkou. Moc šikovná je obdélníková zapékací miska na lasagne , ale bohatě postačí i obyčejný menší pekáč. Pro přípravu dokonalých domácích obdélníkových tvarů lasagní jistě někdo z vás ocení i speciální nástavec na mlýnek či robot pro výrobu plochých těstovin. Na maso, lasagne nebo créme brulée.


Z nerezi, mědi, hliníku, litiny nebo keramiky. Pojďte se podívat, co se vám hodí. Mísa zapékací obdélníková 17.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Těstoviny al dente, lahodný parmazán, gnocchi, co se rozplývají na jazyku. Také milujete italskou kuchyni? Kitchen Craft připravil celou řádu italských kuchyňských pomocníků, se kterými si budete připadat jako šéfkuchař. S kameninovou miskou na lasagne budete mít vše doladěné do šéfkuchařské tečky!


Už nie je na predaj Už nie je na predaj Základný popis. Lasagne : Připravenou zapékací nádobu vymažeme máslem nebo olejem, její dno vyložíme připravenými lasagnemi (buď syrovými, nebo předvařenými - musíme postupovat podle návodu na obalu těstovin), ty pak zalijeme částí špagetové omáčky, částí bešamelu, posypeme trochou strouhaného sýra a poklademe další vrstvu těstovin. Testo na lasagne : vejce a hladka! Muzete to delat od oka. Melo by to byt tuzzsi testo jako na nudle.


Nechte ho odpocinout v mikrotenovem sacku asi minut. Bude se vam lepe valet. Pak vyvalet tence (jako na nudle),nakrajet na obdelniky a kratce,velmi kratce povarit. Vyndat a okamzite namocit do studene vody.


Osusit a je pripraveno k zapeceni. Je odolná vůči poškrábání, tudíž snese, když budete svádět boj o ty nejvíc vypečené kousky. Užijte si inovovanou formu a styl s Pasta Passion.


Tato zapékací miska na lasagne umožňuje servírovat každému jeho vlastní porci. Praktický poklop může sloužit i jako servírovací nádoba. Ergonomické rukojeti zajišťují bezpečnou a snadnou manipulaci.


Visoce kvalitní porcelán udrží pokrm teplý po dlouho dobu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky