středa 15. dubna 2020

Výfuky tyll zkušenosti

Společnost VÝFUKY TYLL se zabývá výrobou a distribucí výfukových systémů. Tyll pro vozy Škoda, kde je záruční doba prodloužena na 30. Tyll skladem cca 8položek příslušenství zn. Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie.


Některé typy výfuků na ostatní vozy kromě Škody jsou přímo.

Kdyby výfuku Tyll nechyběl odvod kondenzátu, byl by lepší než škodovácký z řady Economy. Takto jej řadíme na ro-veň. Přetření svaru barvou má pouze estetický význam. Celkově však je kvalita konstrukce i provedení velice slušná.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Hodnocení firmy VÝFUKY TYLL s. Přečtěte si reálné recenze a zkušenosti opravdových zákazníků.

Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Na feldě lpg mám zadní díl Tyll roku a je teď KO. Střední díl Tyll je let co jsem jí koupil a to bude mít určitě víc. Přitom oba povrchově zcela OK. Akorát ten zadní má orezlou koncovku a hrká - vysypaný.


Stěžejní postavení v odbytu stále zaujímají výfuky pro značku Škoda, avšak firma produkuje výfuky i pro další značky automobilů. Co čtu na netu na různých forech i tady občas, tak si výfuky Tyll chválí. Teď jsem koupil Tyll a jsem zvědavý jak dlouho vydrží. Je to ale na fáčko střední díl.


Ten kravál lákal moc policajty. Chtěl bych se zeptat jen mimo soutěž. Tyll sa snaží prezentovať, že vyrába originál výfuky pre Škodovky, ale s výfukmi z prvovýroby to nemá nič spoločné. Svoj názor som už napísal, na Felicii mám s výfukom Tyll najhoršie skúsenosti.


Ten môj Tyll bol tiež dvojplášťový, no vnútrajšok bor rozsypaný už po roku. Koupil jsem komplet na Multiplu 1. Výfuk firmy Tyll je vyroben dvouplášťově z oboustranně pohliníkovaného materiálu o síle 6mm, vnitřní přepážky, víčka a trubky jsou také z pohliníkovaného materiálu o síle 5mm.

Wallker,který tam byl dost takový dunivější a hlasitější. Auto jezdí normálně,ale je to trochu jako laděný výfuk. Nevím,jestli je to jejich vlastnost a nebo mám smůlu na vadný kus. Pozor - Tyll dělá ve vlastní výrobě výfuky jen na Škodovky To co prodávají a montují na jiné značky jsou výfuky italský MTS.


Jde to vydržet, za ty prachy asi nejde čekat zázraky. Me by konkretne zajimal nazor na opravny dil vyfuku s vlnovcem. Výroba, prodej a montáž výfuků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky