čtvrtek 16. dubna 2020

Vanička se stojanem

Vyberte si co potřebujete z 5aktuálních inzerátů v kategorii Vaničky a kyblíky na koupání. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Stojany na vaničky šetří Vaše záda. Pomocí mechanických zámků se vanička se stojanem pevně propojí. Proto jsou bezpečnější, než když je vanička umístěna na stole.


Většinou jsou vybaveny dodatečnými místy pro uložení ručníku, mýdla a dalších potřeb. Přidám nepoužitou sprchovací síťku. Koupací set Bébé-Jou se skládá z vaničky a stojanu na vaničku.


Bezpečnost a kvalita výrobků Bébé-Jou byla přezkoušena největší autoritou v oboru, německou zkušebnou TUV. Dětská vanička Luma Dark Grey se stojanem Vám usnadní koupání Vašeho miminka. Díky stojanu se nebudete muset ohýbat a koupání Vám bude tak příjemnější. Jané Squid vanička ergonomická se stojanem.


Výborný pomocník při koupání miminka, velice stabilní. Prodám vaničku se stojanem značky OKT kids. Jako dárek přidávám dětské lehátko a teploměr do vody. Rozměr vaničky je cm.


Běžně používáno po dobu měsíců. Praktická vanička pro koupelny se sprchovým koutem, na zahradu nebo k moři, ale i možnost hygieny na cestách. Po použití jednoduše vaničku vypustíte pomocí otvoru na dně vaničky a svisle pověsíte a vanička vám jednoduše uschne. Skladná, desing zvířátka se zvuky, který se zalíbí každému malému dítěti.


Vybírejte si Vaničky a kyblíky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Koupání dětí musí být pod dohledem dospělé osoby, protože se jedná vždy o potencionálně nebezpečnou činnost. Toto zboží není možné dopravit zásilkovnou! Nezapomeňte přidat položku balné.


Nafukovací vanička se velmi osvědčila při cestách s dítětem, například: na pláži, v zahradě nebo v malém bytě. Stavba vaničky je velmi pečlivě promyšlená. Popis: Zachovalá vanička , obrázky na dně částečně oloupané. Na funkčnost nemá vliv.


Jedná se o komplet vaničky se stojanem , vanička navíc s vypouštěcí hadičkou. Ke kompletu můžete zakoupit také koupací kyblík Bébé-jou , který lze na stojan nasadit rovněž. Součástí vaničky je praktická výpusť se zátkou. Vodu z vaničky lze jednoduše vypustit.


Vybavena praktickým stojanem nebo nožičkami, které zajišťují potřebnou stabilitu. Nehrozí převrhnutí vaničky. Obvykle větších rozměrů. Hodně sme používali teploměr a dávkovače více foto. K tomu přidám teploměr chicco Hrošík.


Vanička málo používaná lehátko 3x použita. Pouze osobní převzetí Praha a okolí. Vše funkční zadná závada.


Unikátní konstrukce a vysoce kvalitní materiál, ze kterého je vyroben, zajišťuje pohodlí a bezpečnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky