úterý 7. dubna 2020

Zdobení dortů živými květy

Květiny vhodné ke zdobení dortů. Chtěla bych se zeptat, kdo má zkušenost s živými květy na dortu jak je tam přiděláváte? Nikdy jsem je ještě a dort nedávala. Jak dát na dort živé květy ? Nahý dort s živými květy je velmi moderním a zároveň univerzálním typem svatebního dortu, který si získá vaše srdce, ať už pořádáte svatbu v kterémkoli stylu. Stane se tak středobodem vaší svatební tabule, i když se vaše svatba ponese ve vintage, boho, rustikálním, nebo klasickém duchu.


Vážil kg, nevím pro kolik je to lidí. Dort jsem dělala v létě a vyztužila jsem ho mezi prvním a druhým patrem. Orchideje jsem dávala do trnů z umělé hmoty, které se daly naplnit vodou a uzavřít zátkou, ty šly použít jen ve svislé poloze, z trnů které jsem píchala z boku voda vytékala, tak jsem je dávala bez vody.


Připravíme si krém smícháním gervais a javorového sirupu. Dozdobíme živými květy. Zdobení dortu - ružovo-bíle květy. Hledáte inspiraci na zdobení dortu?


Nabízíme Vám zajímavý videonávod jak vyzdobit dort a vytvořit nádhernou výzdobu z růžovo-bílých květů. Vše na dorty - nejširší nabídka pomůcek, zdobení a hmot na pečení. Vyřizujeme všechny objednávky včetně osobních odběrů bez omezení (osobní odběry plaťte prosím převodem nebo on-line). Nově možnost rozvozu objednávek po Pardubicích. Dnešní kurz v Praze Korejského zdobení super zkušenost #128513; příjemný kolektiv a Vanda je sympatická a velmi příjemná.


Vše vysvětlí a ukáže,doufám že budu mít ještě možnost zkusit i jiný kurz #128525; Za mně super určitě doporučuj. Tématické fráze: zdobení dortů živými květy dort s živými květy dorty s živými květy dorty zdobené živými květy jak nazdobit dort krémem galerie dortů ve světě zdobení dortů živými květinami recept živé květiny na dortech dorty s živými květinami lizatkovy dort dorty se živými květy dort zdobený živými. Svatební dorty s živými květinami.


Dorty zdobené živými květinami vnáší na svatbu svou specifickou atmosféru. Mezi květinami, které mohou zdobit i Váš svatební dort najdete například eustomu, chryzantému, santinku, květ česneku, lilii, gerberu kalu nebo růži. Pro milovníky sladkého máme cukrářské zdobení , které vytvoří dokonalý vzhled každému moučníku, čí zmrzlinovému poháru. Cukrářské zdobení a jedlé dekorace. Korpusy světlé, promazané karamelovým a vanilkovým krémem.


Potaženo fondantem, možno v různých barvách. Dort můžeme ozdoben marcipánovými růžičkami, živými nebo umělými květy a figurkou nevěsty a ženicha. Kromě figurek ženicha s nevěstou, bývají na dortu imitace snubních prstýnků, květů a další ozdoby symbolizující šťastné manželství. Můžeme využít umělé i živé květy , řezané i trvalejší v květináči. Umělé květy vydrží dlouho, živé jsou zase přirozenější.


Květy vybírejte podle vlastních potřeb a libosti. Dorty potahujeme do bílého (či jinak barevného) fondánu, zdobeného živými či ručně modelovanými květy. Výhodou těchto dortů je jejich stabilita na svatební tabuli a především možnosti zdobení (ručně dělané krajky, stuhy, cukrové květy a pod.). Tahle dnešní doba má jednu velkou výhodu, díky Instagramu a se dokáží šířit nejnovější trendy po celém světě raketovou rychlostí. A jestli sledujete trendy v cukrařině, tak víte, že vedle krásného zdobení živými květy je teď v kurzu i korejské zdobení – modelování květin z krému.


Stejně tak zde naleznete obrázky, cenu, užitečné informace a podobné či alternativní produkty. Zajímavé nápady a inspirace jak vyzdobit slavnostní dort. Svieža tvarohová torta zdobená lesnými plodmi HARIBO Vyhýbate sa pečeniu toriet, pretože ich príprava vám zaberie pol dňa?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky