úterý 7. dubna 2020

Výměna žebra bubnu

Pokud se po praní na prádle objevují trhlinky a dírky doporučujeme kontrolu těchto žeber zda některé žebro v bubnu pračce není prasklé nebo uvolněné. U některých modelů praček lze žebro vyměnit téměř uživatelsky jeho nasazením a zajištěním v bubnu. Bude Vám tedy stačit pouze si objednat nové žebro jako náhradní díl.


Kup Žebro bubnu pračky prímo od AEG. Umístěné uvnitř vany Vaší pračky pomáhají žebra bubnu řídit tok vody během pracího cyklu. EBRO přepážka do bubnu pračky INDESIT, ARISTON - 25cm. Demontáž pračky Whirpool VÝMĚNA LOŽISEK v PRAČCE s. Unsubscribe from VÝMĚNA LOŽISEK v PRAČCE s. Toho žebra jsem si tedy fakt nevšiml, zrovna minulý měsíc jsem dělal rozborku prařky LG ( výměna ložisek) a ta určitě nic takového nemá.


Ale zcela jistě má každá pračka těleso na spodku bubnu , po jeho vyndání tam je poměrně slušný otvor pro lovení podobných věcí. V některých pračkách kryjí tato žebra dutinu (výztuhu bubnu ) - v tom případě se může prádlo zachytit a potrhat. Pokud tomu tak u té vaší není, nehrozí nic, jen může být prádlo hůře vyprané ( žebra ´nutí´ prádlo k obracení).


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Indesit, Ariston, některé typy Philco, Crosley Délka žebra ve spodní širší části - 2cm. Tento typ se používá zejména do praček Whirlpool s předním plněním. Dochází tak k dokonalému rozpuštění pracích prostředků, díky čemuž se aktivní složky prášku dostanou ke každé tkanině. Tento typ pracího žebra se vkládá do všech praček Whirlpool s horním plněním.


Před instalací nového žebra se ujistěte, že veškeré předměty z prostoru mezi bubnem a nádrží byly odstraněny. Ať se jedná výměnu žebra či kříže bubnu , topného tělesa, čerpadla či jiné součástky, daruje. Ložiska - spolu s guferem jsou součást takzvaného uložení pracího bubnu. Při výměně ložisek je nutné vždy namontovat i nové těsnící gufero - simering.


Výměna kuličkových ložisek kol. Vyjmeme víko brzdového bubnu s čelistmi. Z obou stran hlavy kola odstraníme ucpávky a na straně drážkového unašeče vyjmeme ložiskovou pojistku.


Z protilehlé strany zarazíme trubkou druhé ložisko tak daleko, až ložisko, které bylo odjištěno vypadne. Zbylé ložisko vyrazíme na druhou. Opravujeme speciální technologií všechny typy praček s použitím značkových ložisek včetně technického listu. Chci objednat Jak rozpoznám vadné ložiska?


Pračka pak buď vodu nenapouští, nebo protéká pod spotřebič. Opotřebení podléhají také žebra bubnu nebo otočná tlačítka – ta bez problému vyměníte sami. Při objednávce náhradních dílů nebo oprav praček prosím vždy uvádějte servisní kód spotřebiče. Najdete jej ve vnitřním rantlu po otevření dvířek. Kapacita bubnu udává maximální objem prádla, který je pračka schopna vyprat na jeden cyklus praní.


Pro rodinu bývá standardem až kg, pro jednotlivce nebo dva lidi postačí kapacita pračky kolem kg. V rámci dosažení maximální úspornosti doporučujeme využít plnou kapacitu bubnu pračky. AF Servis - opravy, prodej domácích spotřebičů a náhradních dílů. Musíte skoro kompletně rozebrat celou pračku, abyste se dal vyjmout buben. Tady přichází první rozčarování.


Pokud máte novější pračku, tak plastový obal bubnu se již dnes. Prodej bílé techniky a náhradních dílů. Provádíme opravy a servis bílé techniky - pračky, myčky, sušičky, sporáky, bojlery, varné desky, trouby mikrovlnné i tradiční a drobné spotřebiče. Bližší informace na telefonním kontaktu.


Doba opravy je - dní. Váš účet Electrolux bol práve vytvorený. Ak chcete svoj účet aktivovať, kliknite na odkaz v e-maile. Jak vyndat buben z pračky AEG? UPOZORNĚNÍ - Vážení zákazníci, toto je pouze informativní seznam nejčastějších závad.


Ceny jsou přibližné a může dojít k jejich navýšení nebo snížení dle typu přístroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky