středa 8. dubna 2020

Svačinové sáčky papírové

Pro prodej rychlého občerstvení doporučujeme sortiment potištěných papírových sáčků na hamburger, hot-dog, kebab či hranolky. Sortiment uzavírají praktické vícevrstvé termo sáčky na grilovaná kuřata. Strojový park se neustále rozšiřuje a modernizuje. Výroba papírových sáčků je nyní hlavní činností společnosti.


Politikou naší firmy je vyrábět papírové sáčky v co nejvyšší kvalitě a za použití kvalitních papírů.

Využijte naší nabídky sáčků a tašek. Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě. V klidu si najděte svačinové sáčky papírové za nejnižší ceny a nebo svačinové sáčky papírové pro pohodové oslavy, párty a další akce. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží.


Najdete u nás svačinové sáčky papírové za TOP ceny nebo svačinové sáčky papírové pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Vrábíme bílé svačinové sáčky se záložkou, které jsou určené pro široké použití v balení potravin s důrazem na čistotu a ekologii. Zásady cookies Prohlížením těchto stránek přijímáte soubory cookies, které slouží k vylepšení a personalizaci našich služeb a marketingu a ke společenské aktivitě.


Pokud chcete pečovat také o přírodu, používejte sáčky opakovaně, nebo si kupte papírové sáčky.

Cena je uvedená za balení. Celá krabice obsahuje balení. Výprodej, poslední kusy! Vybírat můžete vždy z mnoha rozměrů.


K zabalení drobných předmětů slouží především papírové sáčky lékárenské. Kupecké sáčky mají ploché, nebo křížové dno. Pokud každý den přemýšlíte, do čeho zabalit dětem svačinu, oceníte sáčky svačinové. Do bufetů a rychlých občerstvení se výborně hodí. Nejpoužívanější kvalitní svačinové sáčky do domácnosti.


Papírové sáčky , tašky a pytle. Sáčky na rychlé občerstvení. Do velkého papírového sáčku se balí také produkty pro stavebnictví - cement, vápno, maltové a omítkové směsi, lepidla, atd.


Jedná se o nejpoužívanější papírové sáčky vhodné převším k balení pečiva i jiných produktů. Tento papírový sáček má označení kg - jedná se o obvyklé označení pro tento výrobek - nejedná se o. Bílé svačinové sáčky se záložkou jsou určené pro široké použití v balení potravin s důrazem na čistotu a ekologii. Dle Vašich požadavků jsme schopni vyhotovit jakékoliv ploché sáčky , se záložkou i bez záložky, s okénkem i bez něho, včetně barevného potisku.

Neustále kontrolujeme nejvyšší kvalitu expedovaného zboží. Vyberete si u nás svačinové sáčky papírové za férové ceny, případně svačinové sáčky papírové pro různé párty, oslavy nebo jiné příležitosti. V této kategorii najdete sáčky a pytlíky pro široké spektrum využití - rychlouzavírací zipové sáčky , LDPE ploché sáčky s postranním skladem ( papírové sáčky na pečivo, hygienické sáčky ) v různých velikostech a tloušťkách, otevřené sáčky (na hamburgery, kebab, hot dog), nepromastitelné sáčky , pytle do koše a. Používají se na zabalení svačiny, případně pro balení pekařských výrobků apod.


Spotřebitelské balení je 10balíčků po. Kč 15Kč bez DPH 1Kč 15Kč. Svačinové papírové sáčky hnědé 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky