úterý 28. dubna 2020

Výměna displeje cena

Výměna displeje cena

Výměna displeje telefonu. V případě nešťastné situace, kdy dojde k poškození dotykového skla, ale i vlastního displeje, je nutná výměna celého displeje, součástí je i vrchní dotykové sklo. Jeli displej funkční mohlo dojít pouze k prasknutí pouze dotykového skla, které lze samostatně vyměnit a ušetřit za opravu. Rozbitý či jinak poškozený displej, prasklé či rozbité dotykové sklo. V sluchátku nebo reproduktoru chrčí, šumí nebo je méně slyšet.


Výměna displeje cena

U mikrofonu se vada projevuje tak, že Vás druhá strana neslyší. Rychlé dodání, kvalitně zabaleno. Displeje, Baterie, Klávesnice, Nabíječky. Nové krycí sklo displeje je totožné s originálním sklem.


Při opravě používáme metodu OCA. Je shodná s metodou, kterou používá výrobce při výrobě nového displeje. Díky této technologii, displej neztratí. Nejlevnější bezrámečkový telefon na světě!


Výměna displeje cena

MATNÝ NEBO LESKLÝ DISPLEJ ? Skladem držíme matnou i lesklou variantu displeje. Krycí vrstva, která chrání displej před poškozením, může také. V případě, že byste s výběrem měli problém neváhejte nás kontaktovat a spolu najdeme to pravé řešení pro Váš LCD displej. Hned po vhodném výběru Vás jistě potěší i informace, že samotná výměna poškozeného LCD displeje za nový je tak jednoduchá, že si ji budete umět zrealizovat i ve vlastní režii.


Ceny výměny displeje u telefonu Huawei jsou včetně práce a DPH. U telefonů Huawei se většinou mění displej včetně dotykového skla. Při výměně originálního LCD. Opravíme Vám ho na počkání. Xiaomi Redmi 6A má dotykové sklo slepené s LCD displejem.


U Huawei Novy je dotykové sklo slepené s LCD displejem. Přijdu při výměně displeje o svá data v telefonu? Nemusíte se obávat, při této službě nepracujeme se softwarovou stránkou, pouze s technickou. Všechna data během opravy zůstanou zachována.


Je nutné se předem objednat? Není nutné se předem objednávat. Co všechno zahrnuje cena ? ROZSAH POŠKOZENÍ - pokud plánujete opravu vašeho mobilu, především LCD displeje , vždy je nutné posoudit k jak velkému rozsahu poškození došlo. Pokud jste například rozbili displej - LCD a následně se dostala do zařízení voda a vy jste opravu déle odkládali, zvyšuje se riziko dalších poškození a náklady na zprovoznění se tak mohou nepříjemně zvýšit. Za zmínku pak stojí, že oficiální výměna displeje u Samsungu navrátí všem třem výše zmíněným modelům certifikaci IP68.


Výměna displeje cena

Což znamená, že telefony budou opět voděodolné. Vzhledem k tomu, kolik speciálního lepidla se nachází uvnitř, aby do telefonů nepronikla ani kapka, stojí za zvážení, zda jít do rizika. Problém je dosud neotevřený telefon otevřít neboť velmi, velmi pevně drží pohromadě. Já jsem u svého přístroje namísto výměny použil fólii, protože se mi výměna neoplatí. V ceně je zahrnuta doprava do servisu a zpět.


Expresní servis během minut a bez čekání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky