pondělí 13. dubna 2020

Žehlička na vlasy remington protect

Pokud si často na žehlení vlasu nastavíte vysokou teplotu, výsledkem mohou být vysušené, lámavé vlasy s roztřepenými konečky. Vyjádřete svůj osobitý styl bez kompromisu na vašich vlasech s žehličkou na vlasy Keratin Protect - žehličkou, která vám pomůže vytvořit dluhotrvající styl a zajistí zdravě vypadající, hladké vlasy. S žehličkou na vlasy REMINGTON PROtect ochráníte své vlasy , tak jako svůj účes. Remington žehlička na vlasy při 200°C.


Žehlička na vlasy remington protect

Advanced Colour Protect uzamkne barvu a lesk uvnitř vlasů během žehlení a dodá jim zdravě vypadající vzhle kterým se zkrátka budete chtít pochlubit! Její zdokonalený keramický povrch napuštěný bambuckým olejem a UV filtry přenáší mikro kondicionéry do vlasů a zajistí, že budou vypadat zdravě a dokonale. Táto šikovná technológia chráni vlasy pri žehlení pomocou studenej pary, ktorá umožní úpravu účesu pri nižšej teplote a bez poškodenia.


Optimálne vyváženie vlhkosti a teploty kombinujúce studenú paru s optimálnou teplotou 170°C pri žehlení vlasov. SUPER CENY s dopravou do druhého dne! Keratin Protect s inteligentním senzorem měří hodnotu vlkhosti ve vlasech 8x za sekundu pro 3x větší cohranu před zničením a lámáním vlasů. Bílá ikona tepelné ochrany na povrchu žehličky bude svítit, pokud je vlhkost aktivně měřena, takže si můžete ověřit, že žehlička vaše vlasy během stylingu chrání. Narovinu: Získejte hladké, zářivé vlasy s naší radou žehliček na vlasy.


Dosáhnout úžasného efektu jako ze salónu nebylo nikdy jednodušší. Užijte si lesklé, hebké vlasy chráněné před teplem. Vyberte si ze širokého výběru žehliček na vlasy pro uspokojení potřeb různých typů vlasů i životních stylů. S touto žehličkou dosáhnete překrásně hladkých a lesklých vlasů bez menšího poškození. Plávajúce keramické doštičky sa pohybujú a upravujú tlak vyvíjaný na vlasy.


Používanie žehličky je úplne bezpečné a jednoduché. Nastaviť si môžete aj teplotu a to. Zľavy až Doprava do druhého dňa.


E, pri zahriatí sú mikrokondicionéry rovnomerne rozprestierané na žehliacich plochách a dodávajú vlasom oslňujúci lesk. Na rovinu: získajte hladké, žiarivé vlasy s našou kolekciou žehličiek na vlasy. Dosiahnuť úžasný efekt ako zo salónu nebolo nikdy jednoduchšie. Užite si lesklé, hebké vlasy chránené pred teplom. Vyberte si zo širokého výberu žehličiek na vlasy , ktoré uspokoja potreby rôznych typov vlasov i životných štýlov.


Výživa se během stylingu uvolňuje do vlasů a poskytuje jim tím dokonalou ochranu pro hladké a lesklé vlasy. Teplotu si snadno navolíte. Keratin Protect má zabudovaný inteligentní senzor, který měří míru vlhkosti ve vlasech 8× za vteřinu a automaticky snižuje či zvyšuje teplotu. Díky tomu jim poskytuje 3× větší ochranu před tepelným poškozením vlasů. Na vlasy bude během stylingu působit optimální teplota, sníží se riziko.


Dále je oblíbená žehlička z řady Pearl s keramickým povrchem. Free Shipping Available. Rozmýšľala som nad tým, ako to vlastne funguje a aká je životnosť tejto ,,funkcie“, no nikde som sa to nedočítala.


Od té doby značka rozšířila své portfolio o mnoho dalších produktů, které vám pomohou s jednoduchou a efektivní úpravou vlasů a. Pomocou zdokonaleného keramického povrchu napusteného bambuckým olejom a UV filtrami vytvoríte nádherné vlny a súčasne sa o svoje vlasy staráte. Avšak pro účely našeho testu, tak aby měl co nejvíce vypovídající hodnotu, jsme využili to nejběžnější dělení, a to na klasické žehličky na vlasy a mini (cestovní) žehličky na vlasy. Doprajte si luxusnú účes za minimum. Oba typy vyrovnají a často i navlní v podstatě jakýkoliv typ vlasu.


Pre väčšiu kontrolu účesu spoľahlivo poslúži technológia Cool touch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky