středa 3. července 2019

Demižony na víno

Demižony na víno

V ponuké máme rôzne veľkosti sklenených demižónov, ktoré môžete využiť pri výrobe vína i na skladovanie alkoholu. Samozrejme aj s doplnkami - korkové zátky, kvasné zátky. Sklenená demižóny na uskladnenie muštu, vína a destilátov. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies.


Demižony na víno

Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača. Podrobné vyhľadávanie podľa rozmerov. Skupina ústia Skupina farieb. DEMIŽONY A KAZETY NA VÍNO. Vyzkoušejte NOVINKU v naší nabídce.


Znovu nalezená tradice. PODPOŘTE CHRÁNĚNOU DÍLNU NÁKUPEM TĚCHTO VÝROBKŮ. Fotogalerie k inzerátu Poslat vzkaz uživateli. Prodám skleněné demižony na víno včetně kovových košů a gumové podložky pod demižon.


Demižony na víno

V pripade zaujmu prosim zavolajte na sms nereagujem. Prodám Demizony na víno velké ( 50l ) za 650Kč, malé za 350Kč. Sklo a porcelán Kuchyňské náčiní Nože a nůžky i pro profesionály Držáky náčiní a nožů Prkénka, podnosy, prostírání Hodiny, budíky, minutky Jídlonosiče (i termo), ešusy Termosky, termosy, chladící tašky, boxy Dózy a boxy na potraviny Kráječe Struhadla Cedníky Dochucovací sady Formy pečící a na led Příbory.


Vývrtky a otvárače na fľaše). Demižon 5L opletený - bužírka. Opletený demižón 3l na víno , pálenku apod. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů demižony. Cena 15- Osobní odběr vítaný.


Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. Chomutov, cena 450Kč, od zuki. Popis: Prodám demižony na víno s opletem. Momentálně mám ks, ks za 7- Kč.


Z pozůstalosti další různé velikosti-l jako měřítko, nabídněte. Laboratorní sklo, tmavé, vhodné na bylinky, nabídněte. Dva jsou každý po litrech, menší jsme nepočítali, ale v poměru k těm velkým cca l? Volajte pre technické poradenstvo. Kuriérska služba TOPTRANS, DPD.


Dvoudílné plastové obaly nejsou určeny k přenášení naplněných demižonů. Z naší nabídky je důležité vyzdvihnout tradiční opletený demižon, který zaujme nejen milovníky vína a jiných alkoholických nápojů. Skleněné demižony jsou opletené pásky a hadičkami v různých barvách, takže si každý může vybrat dle své libosti. Sklenený demižón v dvojdielnom plastovom odnímateľný obale s ušami.


Vhodný na uskladnenie vína , alkoholu ,sirupov a iných tekutín. Veľkosti demižónov: 5l, 10l, 15l, 20l, 25l, 34l a 54l. Nerezové sudy na víno alebo na iné potravinárske účely. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. SLIVKA,HROZNO,HRUŠKA, a. V tejto sekcií objavíte všetky materiály a potreby určené pre správne čistenie a dezinfekciu: od čistiacich prostriedkov a kief, cez nápomocné sušiace stojany, až po vybavenie na vyplachovanie pre Vaše fľaše, sudy alebo demižóny. Víno a Vinotéky NabízíREPASOVANÉ BARRIQUE SUDY 2LIT 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky