čtvrtek 11. července 2019

Mobilní pálenice video

Nejmenší funkční pálenice zapsaná v České knize rekordů v akci. Chlap, který nemá doma pálenicu je divnej. Vyrábí a dodává Nitara s. Mobilni palenice v akci el Mario Fredo.


Unsubscribe from el Mario Fredo? Rating is available when the video has been rented.

Please try again later. This video is unavailable. Na model pálenice jsme použili kvalitní hliníkové slitiny, s černým eloxovaným povrchem, který. Pokus, při kterém bude demonstračním pálením ověřena funkčnost tohoto minizařízení proběhne 8. Muzeu lidových pálenic ve Vlčnově č. V dřevěné krabičce s polstrováním, včetně manuálu a tzv. Miniaturní model pálenice se zapsal do České knihy rekordů jako nejmenší funkční model.


Vyzkoušeli jsme, jestli opravdu funguje a zda se dá to, co vypálí, opravdu pít. Funguje, ale kdo je labužník, koupí si raději ověřenou láhev v obchodě.

Pálenice je samozřejmě plně funkční a tak vám nic nebrání poznat kouzlo destilace (viz video na ). Modely mobilní pálenice jsou vyráběny v malých limitovaných sériích a jejich precizní zpracování, funčnost a použití kvalitních kovových materiálů z nich dělá zajímavý, sběrateli vyhledávaný technický unikát. Pro více fotek klikněte na náhled produktu. Na model bylo použito kvalitní hliníkové slitiny, s černým eloxovaným povrchem, který výborně odolává korozi i vysokým teplotám.


Kotlík, víko, trubice přestupníku a. Ahoj, nedávno jsem dostala tip na dárek, který rozhodně využiju. Je to příruční pálenice : Asi tak na jednu štamprli, ale jde o ten nápad a už se těším, jaký sklidím ohlas ww. Za několik měsíců by chtěli zástupci společnosti Nitara v Břestku, kde působí občanské sdružení SUT (Spolek pro udržení tradic), v rámci oslav trnkobraní, představit repliku pověstné mobilní pálenice v původní velikosti. V tomto případě ale půjde o nefunkční model, abychom se nedostali do křížku se zákonem,“ vysvětlil Květoslav Trávníček.


Nebojte se, manuál k mobilní pálenici najdete v každém balení. A protože by firemní dárek nebyl bez loga firemním dárkem, můžete nechat přímo na mobilní pálenici vygravírovat logo své firmy – a to na těleso pálenice a na dřevěnou krabici, ve které můžete pálenici přímo darovat. Nejlepší nápad před koncem světa. Expedice proti blbé náladě!


Již za pár dní vyráží expedice zkušeného cestovatele Dana Pribáně ve žlutém Trabantu na další neuvěřitelnou výpravu, tentokrát napříč Jižní Amerikou. Chtěli jsme ho co nejdřív vyzkoušet v akci, takže nebyl čas opatřit mu slušivý kabátek z černého eloxu. Komín měl menší průměr a špatně táhl, bylo nutné ho zvětšit.


U prvních kusů nebyly ještě kotlík a víko taženy z plechu. Ve vnitř žádné těsnění, žádné gumičky.

Klapky, píst, válec, vše z nerezu. Udělané tak aby to těsnilo, chodilo a odolalo i té nejsilnější slivovici. Model mobilní pálenice , Nedakonice. NEJNOVĚJŠÍ VIDEO Z REGIONU Studenti UJEP míchají dezinfekci.


Mechanický model mobilní pálenice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky