pondělí 8. července 2019

Domácí palírna prodej

Vítejte v našem obchodě. Destilační přístroj do každé rodiny. Vyrobeno z čisté elektrolytické mědi, bezproblémový kontakt s potravinami.


Všechny měděné drátěnky prodávané v kamenných obchodech nebo e-shopech jsou z poměděné oceli a o. Dům a zahrada - Domaci palirna bazar.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


MEGA AKCE - Doprava ZDARMA ! Měděná palírna 100L destilační přístroj. Kurýrní služba - dobírka - Zboží Vám doručí Kurýr GLS přímo domů! Zabýváme se výrobou, prodejem a servisem destilačních technologií všech typů a velikostí, s kotli o objemech od litrů až po velké instalace o objemech 3litrů a více.


Pálenice a jejich výroba.

Odkaz na stránky firmy Hanita jsem dal záměrně do rubriky Oficiální výrobci destilačních kotlů, protože vaše stránky nemusí číst jen domácí paliči. Nechci firmu nijak prosazovat, ale nemyslím si, že se nějak liší od ostatních oficiálních výrobců a dodavatelů pálenic jako např. Jistota je jistota, chápu, ale chlapi, jaký desetitisíce?


Pokud pro výrobu pálenky používáte velké množství ovoce a pálenku vyrábíte pro vlastní spotřebu a na prodej , destilátor řady Profesional je pro Vás ideální. Do této skupiny výrobků spadají destilátory s mícháním určené pro domácí a profesionální výrobu destilátu ve středním a větším množství. Je kuriózní, že pálení doma je nelegální, ale prodej domácích palíren zákon nijak nepostihuje.


Při metanolové aféře před dvěma lety, kdy se půlka národa bála dát si v hospodě panáka rumu, našel Miroslav Kafoněk z Olomouce díru na trhu a začal ve svém obchůdku s outdoorovým oblečením a vybavením pro turisty prodávat malé domácí palírny. Ještě minulý týden byla přitom cena o pět set korun nižší. Není to reakce na prohibici.


Museli jsme ale kvůli zájmu o toto zboží přiobjednat další a náš maďarský dodavatel prostě zvýšil cenu,“ konstatoval majitel obchodu Kafoněk. Vlastní pálenka, jen tak pro sebe a pro radost přátelům, je často pro Čechy malá svátost a rodinná chlouba. Domácí výrobci mezi řečí a panáčky něčeho ostřejšího pak rádi přidávají k dobru i nějakou tu technologickou finesu, díky níž má pálenka vynikající chuť a není bolehlav. Jenže není radno radovat se moc nahlas. Z výroby pálenky může být pěkná.


Mechanický model mobilní pálenice. Modely mobilní pálenice jsou vyráběny v malých limitovaných sériích a jejich precizní zpracování, funčnost a použití kvalitních kovových materiálů z nich dělá zajímavý, sběrateli vyhledávaný technický unikát.

To ovšem neznamená, že by bylo domácí pálení legální! Výroba domácí pálenky pro vlastní potřebu je totiž i nadále přestupkem podle § zákona č. A to nemluvíme o situaci, kdy dochází ke krácení daně, tedy o případu, kdy dochází k prodeji takového pálenky. S Martinem jsme se potkali poprvé v Hemingway baru na semináři o absintech a za tuhle zkušenost jsem dodnes šíleně rád… Po absintech (od nichž mám dokonce každý jeden druh sám doma ve své sbírce) jsem začal postupně objevovat i další Martinovy produkty a propadl jsem jim úplně stejně, jako před tím jeho absinthům.


Prodáváme našim zákazníkům tradiční měděná destilační zařízení, vyrobena v kvalitním a časem ověřeném designu. Tyto destilační přístroje jsou vhodné jak pro domácí použití jako domácí palírny, tak pro potřebu pěstitelských pálenic v provedení s větším objemem měděného kotle. Domáci kokosový likér - Recepty - ŽENY S. Naozaj vynikajúci domáci likér, ktorý som sa chystala robiť už veľmi dávno. L, 60L, 80L, 100L 1L domácího destilačního přístroje.


Mícháním se kvas rovnoměrně zahřeje a odpaří se. Rychlejší destilace, méně paliva, ekonomické využití. Kryt pálenice se zatěsní vodou, bezpečné a. Malá domácí palírna určená pro výrobu jemného destilátu z vína. Skleněná destilační kolona umístěná na stojánku z mosazi.


Jedná se o pálenici s rektifikační kolonou, kde objem kotle je 1litrů. V této technologii odpadá druhé přepalování pálenky. Rektifikační kolona vrací vodní páry zpět do kotle a lihové páry pokračují dále do chladiče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky