úterý 9. července 2019

Vyměnitelné břitové destičky

Vyměnitelná břitová destička (VBD) je součástka nesoucí řezný břit. Je upnuta do tělesa obráběcího nástroje. Jejich používání je vyvoláno snahou snížit náklady na výrobu a údržbu řezného nástroje oproti nákladům na využití celistvého nebo pájeného nástroje.


Břitová destička 11NRA 60-GCPSECO šufle č. Na uvedeném videu je znázorněn postup výměny vyměnitelné břitové destičky.

TAC vyměnitelné břitové destičky Každá strana této kapitoly je sestavena tak, aby bylo snadné vybrat vhodnou destičku pro váš typ obrábění. Vyměnitelné břitové destičky ze slinutého karbidu pro soustružení, frézování a vrtání. Vyměnitelné destičky můžete vybírat tvrdokovové, cermetové, s diamantovými povlaky, PNCB, závitové, zapichovací a upichovací i speciální vyměnitelné destičky pro soustružení hliníku.


Nabídka vyměnitelných destiček. Držáky břitových destiček. Probíhá načítání kompone.


Tyto destičky se narozdíl od klasických tvarových destiček nepřipevňují do sedel plátků obráběcího nástroje pájením, ale pomocí speciálního upínacího mechanismu.

Vysoce pozitivní vyměnitelné břitové destičky pro obrábění hliníku, nerezové oceli a exotických materiálů. New technologies and the growin. Zobrazení: Podle názvu Od nejlevnějšího Od nejdražšího. Boehlerit Dormer Iscar Jcz.


Použijete je, když budete chtít soustružit produktivně, tedy s vysokým posuvem a vysokou řeznou rychlostí. Hlavní věc, která se vám bude líbit je, že po otupení řezné hrany. V připravené kategorii naleznete standardní i speciální destičky , a to pro celou řadu materiálů. Wendeschneidplatten und Wendeplattenfraeser der POKOLM Frästechnik zeichnen sich durch höchste Qualität und Haltbarkeit aus und behaupten sich international als Premiumtools.


Bez ohledu na velikost, materiál a konstrukci obráběné součásti, může právě třída břitových destiček, kterou použijete, rozhodovat o produktivitě vaší výroby. Nástrojové třídy a břitové destičky. Výběr správné třídy břitových destiček pro danou obráběcí operaci vám pomůže udržet si náskok před. VBD se používají při soustružení, frézování, vrtání, vyvrtávaní a dalších operacích.


SENDvIčOvé vyměNITElNé BŘITOvé DESTIčKy S PCBN PCBN (polykrystalický kubický nitrid boru) je vysokovýkonný řezný materiál, vyrobený vysokotlakou syntézou. Vyberte výrobce, anebo nahoře ve vyhledávacím okně zadejte požadovaný typ destičky. Vyhledání dle tvaru je možné pouze u výrobce Pramet.

U ostatních výrobců, jsou jednotlivé druhy destiček v jedné kategorii. Tvrdokovové břitové destičky Pro Export Plus vyváží do mnoha zemí všech kontinentů celou škálu výrobků značky Pramet. Vykupujeme: Podrobnosti o výkupu nástrojů… Vrtáky, frézy, závitníky, výstružníky, výhrubníky, upínací nástroje, soustružnické nože, SK plátky.


Broušené vyměnitelné břitové destičky jsou nejlepší volbou nejen pro nízkouhlíkové a korozivzdorné oceli, ale i pro velkou většinu ostatních materiálů. Vážení zákazníci, dovolujeme si Vám oznámit, že od 1. Tyto nástrojové držáky jsou především určeny pro vyměnitelné břitové destičky vyrobené ze slinutého karbidu nebo jiných řezných materiálů, které se upínají a používají pro soustružnické operace. Palbit - katalog soustružení. PDF ke stažení - 413MB. Katalog soustružení Vandurit.


Soustružnické břitové destičky. Features Fullscreen sharing Embed Analytics Article stories Visual Stories SEO. Designers Marketers Social Media Managers.


Výrobce nástrojů pro široké spektrum obrábění - vrtáky, destičkové vrtáky, frézy stopkové,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky