čtvrtek 11. července 2019

Dětská vanička bazar

Dětská vanička bazar

Vyberte si co potřebujete z 5aktuálních inzerátů v kategorii Vaničky a kyblíky na koupání. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Lehátko do vaničky je plastové, vhodné pro děti od narození, anatomicky tvarované, protiskluzové, se sklonem. Tega Baby Aqua velká dětská vanička je vhodná pro každodenní koupání Vašeho miminka. Vana byla použita cca 5x a lehátko je úpln.


Aquanest patentovaný teplotní difuzor udržuje ideální teplotu vody minut z jedné strany optimální pro miminka 0-měsíců z druhé strany pro samostatně sedící děti vypouštěcí ventil a hadice 1m protiskluzový stojan a lehátko pro miminko. Používané krátce, v pěkném stavu bez vad. Prohlédněte si aktuální inzeráty dětská vanička. U nás najdete, co potřebujete.


Chcete prodat nepotřebné zboží? Vybírejte z 5inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Inzerce na bazaru je zdarma.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Predám detskú vaničku na kúpanie. Je vo veľmi dobrom stave, vo vnútri s teplomerom, ktorý indikuje vhodnú teplotu vody pre bábätko. Revoluční vanička , která Vám díky důmyslnému tvaru ponechá obě ruce volné a ušetří za vodu. Tato vanička ponechává rodičům při koupání obě ruce volné, protože jejich miminko je bezpečně a pohodlně opřeno o měkkou zádovou opěrku a podepřeno speciální zarážkou na dnu Bum Bump.


Dětská plastová vanička Pohodlná trendy dětská plastová vanička od holandské firmy LUMA Babycare. Stojan pod vaničku a vypouštěcí hadice jsou k zakoupení samostatně. Dětská vanička vyrobena ze zdravotně nezávadného materiálu v barvě koordinované s ostatními výrobky. Hladký povrch bezpečný pro vaše dítě se snadno. Nastavitelná rukojeť potažená eko-kůží.


Měkké odpružení s nastavitelnými tlumiči. Prodám dětskou vaničku OKBABY s nastavitelnými podpěrami, díky kterým je možné vaničku použít na každý typ vany. Bezpečné koupání díky integrovanému lehátku s protiskluzovou úpravou. PC 45- Charakteristika.


Nová vanička z litého mramoru. Vanička a lehátko s medvídkem pú, téměř nepoužité, vhodné pro děti do 6-měsíců. Lehátko má zespoda přísavku, vanička má špunt na vypouštění.


Maminky vědí, že Detska vanicka stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Dům a zahrada - Vana vanicka bazar. Dno se neklouže a vanička je tak stabilní i na mokrém povrchu.


Současně ani neklouže případné lehátko pro miminko uvnitř vaničky. Plast je nezávadný a dobře omyvat. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Ušetří vám místo v koupelně, a nemusíte se ohýbat k dítěti, jelikož je v ideální výšce postavy maminky, bezpečně stojící na nožičkách, s přebalovacím pultem, a hadicí, kterou vaničku rovnou vypustíte do vany či umývadla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky