úterý 23. července 2019

Ecodecalk návod

Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Eco Decalk je nový odvápňovací prostriedok De´Longhi.


Jeho zloženie je navrhnuté tak, aby bol 1 ekologicky nezávadný a zároveň ešte účinnejší v boji proti vodnému kameňu vov vnútri kávovarov. Odvápňovací přípravek DURGOL - návod k použití. Jen je uvedeno dávkování větší než bylo v návodu kávovaru - asi chtějí víc prodat.


Zobrazit návod ECOV 311. EcoDecalk je ekologický: Prostriedok používa výhradne prírodný a vysoko kvalitné surové materiály rastlinného pôvodu (kyselina mliečna), ktoré sú biologicky odbúrateľné a šetrné k životnému prostrediu Obal je vyrobený z recyklovateľných a ekologických materiálov Fľaša je vyrobená z recyklovaného plastu a papier. Balenie s objemom 5mililitrov si poradí až so štyrmi odvápňovacími cyklami.


Balení o objemu 5mililitrů si poradí až se čtyřmi odvápňovacími cykly. NÁVOD K POUŽITÍ: 1) jednu dávku (1ml) ekologického odvápňovače nalijte do nádržky s vodou. Není-li uvedeno žádné množství, přidejte litr vody. Návod k použití v českém jazyce je součástí balení (naleznete jej po odlepení etikety výrobku).


Displej: návod pro používání při obsluze. Použiteľný na dve odvápnenie. Jedna ampulka = jedno odvápnenie. DeLonghi ECODECALK odvápňovač mini 200ml.


Jeho složení je navrženo tak, aby byl 1 ekologicky nezávadný a zároveň ještě účinnější v boji proti vodnímu kameni uvnitř kávovarů. Pomocí přípravku EcoDecalk mu zajistíte také delší životnost. Užijte si vždy plnou chuť kávy přesně tak, jak ji máte rádi. Milujete vůni a výraznou chuť kvalitní kávy?


Aby však spotřebič dlouhodobě správně pracoval, je třeba ho udržovat v čistotě. V jakém poměru se prostředek ředí. Oficiální zástupce obchodu PENERINI. Dobrý den, jeden dílek odvápňovače (značení je na lahvičce) a 5ml vody.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Je vyroben z přírodních a vysoce kvalitních surových materiálů, které jsou biologicky odbouratelné a neznečišťují životní prostředí. Odkazy na odborné recenzie.


Kompletné informácie k výberu. Recenzia Dé Longhi EcoDecalk. Hodnotilo 4používateľov, priemerné hodnotenie z 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky