úterý 16. července 2019

Kamna za odvoz

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vybírejte z inzerátů.


Dokáží spalovat polena 50cm dlouhá s průměrem až 22cm bez štípání.

Topeniště je chráněno šamotovou vyzdívkou a životnost kamen je velmi vysoká. Mohu za příplatek kamna vybavit teplovodním výměníkem popř. Zbytky PIR peny pro modelare. Podobne florexu, jen tuzsi. Odvoz možný ze zbraslavského náměstí.


Daruji za odvoz dvoje kamna viz obrázek. Předání Černošice - Mokropsy.

Jedná se o kvalitní zeminu (jíl) z výkopu ZD domu. Jíl je čistý, bez kamenů a jakýchkoli jiných příměsí. Po dohodě je možné zajistit nakládku. Jíl je vhodný k dorovnání nerovností na pozemku nebo je i vhodný ke stavbě přírodních zahradních jezírek bez fólií - jako u. Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů v kategorii Kotle, kamna , krby, topení a příslušenství: za odvoz. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


V případě zájmu volejte prosím. Osobní odběr po dohodě v Dolním Bousově. Vhodné jako dekorace nebo pro sběratele. Je na nich vidět časté používání. Nabízím zdarma za odvoz kamna FIkotherm U 8. Jedna šachta slouží jako násypník a druhá je odhořívací.


Měl jsem je na stavbě 3rok. Uvnitř kamen je vyzdívka šamotových desek. Velmi masivní provedení. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.

Ostatní - Kamna za bazar. Inzerát Kamna za odvoz v okrese Kolín, cena zadarmo, od Tleskaatch na Sbazar. Raději volat v případě zájmu. Kachlová kamna – za odvoz za Kč. Tato nabídka od prodejce alfeios byla archivována dne 20.


V této aukci s počáteční cenou Kč nebylo přihazováno. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Na mnoha půdách dřímají zapomenutá stará kachlová kamna , pro něž není využití. Elektro - Akumulacni kamna bazar.


Pro převoz za úhradu bychom mohli zprostředkovat. Prodám funkční kachlová akumulační kamna. Nemám pro ně využití, mohly by se někomu hodit. Pouze osobní předání v Praze.


Telefony většinou neberu, v případě potřeby pošlete SMS, zavolám zpět.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky