čtvrtek 11. července 2019

Vbd destičky

Vbd destičky

VBD pro obrábění kovů, přesněji řečeno pro soustružení a frézování, se vyrábějí ve tvarech normalizovaných normou ISO. Tyto destičky mají shodný systém označování, jenom destičky pro frézování s fazetkou na špičce mají místo rozměru radiusu kód značící úhly fazetek. Byli jste v pořádku odhlášeni, těšíme se na Vaši další návštěvu. Při volbě soustružnických břitových destiček je třeba uvážit celou řadu parametrů.


Vbd destičky

Abyste dosáhli dobré kontroly utváření třísek a výkonnosti obráběcího procesu, pečlivě zvažte volbu geometrie, nástrojové třídy, tvaru (úhlu špičky), velikosti a poloměru zaoblení špičky břitové destičky , jakož i úhlu nastavení (úhlu hlavního břitu). Vyměnitelné břitové destičky a nástroje od firem Pramet a Iscar. Držáky a příslušenství pro frézování, vrtání, soustružení, závitování, upichování, zapichování. Výměnné břitové destičky upichovací CARBE ZPOD - s úkosem R. Monolitní karbidové hlavice CoroCut MB pro. Závitové břitové destičky.


Zde se nacházíte Soustružnické nože a VBD - Břitové destičky. VBD Education Registered brand. Výroba samotného nástroje s VBD je sice dražší než výroba nástroje s připájenou destičkou, ale díky upínacímu mechanismu odpadají náklady na montáž a připájení destiček, odstranění přebytku pájky a tavidla a ostření. Výměna VBD nástrojů je výrazně časově úspornější než výměna připájené destičky.


Vbd destičky

Destičky jsou vyrobeny nejčastěji ze slinutého karbidu, ale mohou být i keramické, s diamantovou špičkou (PCD) nebo z kubického nitridu bóru (CBN). Vyrábíme tvarové destičky a kruhové nože všech tvarových modifikací dle požadavků zákazníka. VBD na nestandardní geometrii lze dosáhnout potřebného tvaru z polotovarů destiček. VBD závitovací, FLASHMETAL. Produkty teprve připravujeme.


Můžete se ale podívat na ostatní kategorie. Tvar destiček: dle typu, nejčastěji čtvercový o délce strany 1mm. Tloušťka destiček: obvykle mm. Výměnná břitová destička – frézovací = ostrá 90° běžná cena 28Kč. VBD a postupovat obdobně jako při výběru nástroje, viz kapitola 2-1.


Druhou a užívanější možností je výběr břitové destičky příslušející předem zvolenému nástroji. Volbou konkrétního nástroje, viz obr. VBD a Náhradní díly (více viz kapitola ). Kliknutím na záložku VBD se. Na ocelová tělesa obráběcích nástrojů (soustružnických nožů, fréz, vrtáků, výstružníků aj.) se břitové destičky ze slinutého karbidu připevňují pájením nebo mechanicky (tzv. vyměnitelné břitové destičky – VBD ). Menší nástroje jako spirálové vrtáky nebo stopkové frézy lze vyrábět monolitní.


Geometrie DS pro ještě lepší kontrolu lámání, stáčení a odvádění třísky. IGM F6s rovnými zuby. Předřezové výměnné destičky jsou čtyřbřité a mají 35° úhel hřbetu.


Vbd destičky

Jsou vyrobeny pro obrábění měkších materiálů. Dodáváme je po jednotlivých kusech. Very soft low-carbon steels.


Podepření podložkou je důležité, poněvadž podložka uděluje VBD maximální možnou stabilitu a pohlcuje řezné síly. Nožové tělo je chráněno před defektem v případě poškození VBD a získává delší životnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky