pondělí 8. července 2019

Oprava smaltu na sporáku

Odprýsknul mi smalt na horní desce elektrického sporáku , na opravu použil jsem opravný lak na smal. Výsledek je celkem zdařilý, jen odstín opraveného místa zcela neodpovídá odstínu původního smaltu. Je na trhu nějaký sprej, pomocí kteréhož by bylo možno přelakovat aspoň celou svrchní desku by získala opět jednotnou. Jak opravit poškrábaný Smalt na sporáku Tops Tepelně upravené smalt barva na varnou deskou vytváří elegantní povrch na zařízení , ale je také náchylný k poškrábání od nádobí nebo hrnce a pánve táhl zhruba po povrchu.


Poškození smaltu je na spodní hraně trouby sporáku - tedy částečně již v troubě.

Nátěr by tedy měl mít i tepelnou odolností (cca do 3°C). Dlouho jsem hledal na internetu, ale bez výsledku. Oprava poškozeného smaltu Pokud vám spadne těžký a ostrý předmět do smaltované vany nebo umyvadla a kousek smaltu se odštípne, není třeba panikařit a měnit vanu, znova ji obkládat atd. Tento „karambol“ lze vytmelit tmelem na smalt. Tmelů je pro tento účel nabízeno více a správný pracovní postup je u každého vždy.


Báze na renovaci smaltu a laku Wenko Enamel Repair, ml. S tímto zázrakem od Wenko všechny nedostatky zamaskujete rychle a spolehlivě.

Báze zasychá asi hodiny a je odolná proti vysokým teplotám i mokru. O značce: S doplňky od Wenko budete mít pocit, že velkou. Fixka na opravu smaltu : vVyberte si zo širokej ponuky oblečenia na blancheporte. Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti cookies.


Teraz si môžete zreštaurovať Vaše poškodené smaltované predmety! Táto fixka dokáže ľahko, trvalo a precízne opraviť poškodený smalt na umývadle, vani, dreze, sporáku atď. Již se Vám nevyplatí oprava starého sporáku a uvažujete o koupi nového?


Nákupem novějšího modelu sporáku získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. V našem rádci Vám také poradíme jak vybrat sporák, na co nezapomenout a na jaké parametry se. Na opravy nebo na jakékoliv záruční reklamace, které budou způsobeny nesprávným připojením nebo používáním spotřebiče, se nevztahuje záruka. K čištění trouby nepoužívejte brusné čisticí prostředky ani ostré kovové škrabky, protože by mohly poškodit povrch nebo ochrannou vrstvu smaltu.


Ak máte napríklad malú poruchu plynového kachlí, horáky prestali horeť, ihneď nemusíte ponáhľať do dielne alebo núdzového plynového servisu. S najväčšou pravdepodobnosťou sa vyskytla taká porucha ako upchatie kontaktov. Oprava zlomenia trvá len minút času, zatiaľ čo ušetrí peniaze a čas, čo bude potrebné vynaložiť na sprostredkovanie sprievodcu. Málo stačí k tomu, aby byl poškozen povrch vany, sporáku či jiného smaltovaného předmětu.


Není to tak dlouho, co jedinou možností opravy bylo zatření “fleku” běžným lakem, ovšem bez většího efektu.

Nyní je trhu SmaltCeys, výrobek, díky němuž je oprava snadná, trvalá a opravené místo je. Fix na opravu smaltu : vVyberte si ze široké nabídky oblečení na blancheporte. Jednoduché, pohodlné čistenie Vďaka špeciálnemu vysoko kvalitnému smaltu prináša funkcia AquaClean ešte účinnejší a jednoduchší spôsob čistenia vnútra rúry. Stačí len naliať pol litra vody do pekáča a zapnúť funkciu AquaClean po každom pečení.


Výsledky sú viditeľné po celom povrchu vnútra rúry a pečúcich. Nádobí ze smaltu je nestárnoucí kuchyňskou klasikou. Výborné tepelné vlastnosti.


Smaltovaný čajník je vhodný na všechny typy sporáků kromě indukce a je možné jej mýt v myčce nádobí. Běžná doba opravy je pracovních dnů. Záruku na opravu poskytujeme měsíce. Pokud se jedná o opravu v dílně, tak spotřebič musí projít výstupní kontrolou v naší moderní zkušebně.


David a Martin opravuji mrtvou troubu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky