středa 31. července 2019

Vietnamský překapávač

Káva TRUNG NGUYEN - CHÉ PHIN 5g. Chuťově bohatá směs kávových zrn - Arabika, Robusta, Catimor a Excelsa. V praxi to funguje tak, že do hrníčku připravíte vrstvu kondenzovaného mléka a le na hrníček postavíte kávovar, který cca do poloviny naplníte kávou. Pak přimáčknete pěchovací pokličkou a dolijete horkou vodou, přiklopíte vrchní pokličkou, počkáte 3-minuty, během kterých káva proteče.


Tradiční vietnamský phin. Ale se saskem to jde také a můžete jej v klidu použít. Já mám raději variantu bez. Nápoj v něm připravíte velmi snadno a navíc během několika minut. Phin filtr je tradiční vietnamský překapávač na přípravu vietnamské kávy.


Nejprve do sklenice přidáte kondenzované mléko. Phin Filtr navíc obsahuje vnitřní sítko, kterým. Během následujících minut by měla voda prokapat cedníčkem filtru.


Poté kávový filtr sundejte z šálku. Do skleničky si připravíme bohatou (cm) vrstvu kondenzovaného mléka a led. Necháme překapát asi minut.


S ejmětě pokličku, otočte ji a odložte na ni překapávací filtr včetně překapávacího podšálku. Vyčkejte asi vteřin, poté překapávač naplňte horkou vodou a zakryjte pokličkou. Zbylé kapky kávy z filtru se zachytí v pokličce, aby Váš.


Nic nám však nebrání v použití jiné, běžné kávy. Ta vietnamská je velmi. Jde o speciální kovovou nádobu “ překapávač ”. Ten posadíte na hrneček, do kterého jste předtím dali kondenzované mléko. Do nádoby dáte kávu, vložíte filtr, lehce zalijete vodou, aby se káva spařila a poté dolijete zbytek.


Nádobu přikryjete víčkem a čekáte, až vám lahodný nápoj překape. Vezměte si hrnek a položte na něj překapávač. Lehce přimáčkněte druhým filtrem a zalejte vodou. Do překapávače dejte požadované množství kávy, já mám ráda lžičky.


Nechte překapat - chvíli to trvá. Já osobně kávu přelévám 2x, abych měla víc tekutiny. V pěstování kávového druhu Robusta má dokonce světové prvenství. Od té doby nedám na vietnamský způsob přípravy kávy dopustit. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kofeinová bomba intenzivního aroma a výrazné chuti. Prvotřídní vietnamská robusta. VIETNAMSKÁ KÁVA CHE PHIN - KÁVOVÁ SMĚS S NEJVĚTŠÍM OBSAHEM KOFEINU.


Složení: černá káva předního vietnamského výrobce TRUNG NGUYEN COFFEE. A to natolik, že se tato asijská země během posledních třiceti let probojovala na druhé místo žebříčku největších světových producentů kávy a předstihla tak i Kolumbii, jejíž káva je ve světě velmi populární. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Vietnam - opomíjená kávová velmoc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky