pondělí 8. července 2019

Multifunkční teploměr sanitas sft 75

Teploměr umožňuje okamžité měření teploty v uchu nebo na čele. Do paměti je možné uložit až. SilverCrest HealthForYou 6-in-Multifunctional Thermometer SFT REVIEW TEST (Lidl °C 10 °F) - Duration: 9:33. Deze handleiding is beschikbaar in de volgende talen: Nederlands, Duits, Frans.


Veillez à fournir une description claire et complète de votre problème lorsque vous posez votre question. Une description claire de votre problème permet aux autres propriétaires du produit SFT de. Sanitas SFT questions et réponses. Multifunkční teploměr vhodný jak pro dospělé, tak i pro děti. Součástí teploměru je velký.


Pomocí toho teploměru můžete během několika vteřin změřit tělesnou teplotu v uchu nebo na čele, ale i povrchovou teplotu předmětů či kapalin. Teploměr SFT multifunkční 6vje teploměr vhodný jak pro dospělé, tak i pro děti. Pomocí teploměru můžete během několika vteřin změřit t. Stellen Sie sicher, dass Sie Ihr Problem deutlich und ausführlich beschreiben. Teploměr zaručuje rychlé, přesné měření během několika vteřin v uchu a na čele. Das SFT Thermometer ist nur für den in der Gebrauchsanleitung angegebenen Messort am menschlichen Körper konzipiert.


Das Gerät ist nur für den in dieser Gebrauchsanweisung angegebenen Zweck bestimmt. SANITAS SFT MULTI-FUNCTION THERMOMETER. Die Messspitze nach jedem Gebrauch mit einem weichen, mit Desinfektionsmittel angefeuchteten Tuch reinigen.


Měří teplotu v uchu a na čele, ale také povrchovou teplotu různých předmětů. Ušní teploměr , čelový teploměr , možnost měření teploty objektů a kapalin. Zajistěte dokonalou péči vašemu dítěti. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.


Sada na manikúru a pedikúru obsahuje pomůcky k odstraňování suché a ztvrdlé kůže, k. Lidlu už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Zorg voor een duidelijke en uitgebreide omschrijving van het probleem en je vraag. Neumíte zacházet s novým moderním teploměrem? Na našich stránkách najdinavod.


Všechny manuály jsou v českém jazyce a ve formátu pdf. Vybírejte si Teploměry osobní podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Digitální teploměr multifunkční 6v naměření teploty během několika vteřin v uchu nebo na čele, povrchová teplota předmětů a tekutin, paměťových míst, čas a datum, vhodné pro celou rodinu, automatické vypnutí. Popis: Funkční, TOP stav, včetně baterek. Tento je vhodný na měření tělesné teploty v uchu nebo na čele, teploty kapalin (vody na koupání) nebo i povrchů.


Optický alarm při naměření vysoké teploty. Velký snadno čitelný LCD displey.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky