středa 24. července 2019

Radeco nože

Soustružnické nože a VBD. Obdélníkové (95) Kulaté (23) Upichovací - lichoběžníkové (34) Držáky upichov. Prodám soustružnické nože radeco , vhodné na obrábění kovu nebo dřeva, různé rozměry.


Radeco polotovar 12x20x16. Cena dohodou, pište co potřebujete.

Komunikace pouze přes e-mail. SPOJOVACÍ MATERIÁL Skrutky DIN 91 DIN 93 DIN 93 lanové oká a. Predám nepoužité vybrúsené nože na sústruženie z materiálu radeco - Poldi. Sú tam rôzne dĺžky nožov do 200mm, rôzne kvadranty nožov, rôzne druhy a typy, napríklad sú tam zápichové, upichovacie, závitové, rádiusové vonkajšie, rádiusové vnútorné, čelné, stranové atď. Listen live to BBC Radio on BBC Sounds.


Internetová prodejna na platformě Zoner InShop 4. Kontakt Fakturačná adresa: PEFAR, s. Dvory nad Žitavou, Slovakia.

Dostupný za dny 2Kč bez DPH Načíst další × Byli jste v pořádku odhlášeni, těšíme se na Vaši další návštěvu. Kovoobrábacie stroje Sústruhy Príslušenstvo - nabídka v eshopu Zváračky-obchod. Narex, rozmer:25x25mm, vonkajší Túto sadu 2ks predám len vcelku - spolu. Pri volaní treba uviesť konkrétne číslo súboru TK nožov.


TEXT INZERÁTU – PREDMET PREDAJA: Predám radeco materiál, radeco (polotovar) – 136ks. Dohodnutú sumu a ani žiadnu zálohu nijakým spôsobom vopred neberiem v žiadnom prípade! Vystavit v této kategorii. Aukro Podnikání a Průmysl Průmysl Nářadí a příslušenství stro. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.


Inzerát soustružnický nůž radeco v okrese Kolín, cena 45Kč, od Honzahonza na Sbazar. Sledujte mé další inzeráty jedno poštovné. Polotovary nožů RADECO. Aktuální situace: 1) Do odvolání není možné zasílání zboží na výdejní mís.


Při odběru všech sleva. Rychlořezná ocel, rychlořezný nůž, upichovák, nože hoblovka, hoblík. V kusové a dílenské výrobě to byl asi nejběžnější druh soustružnických nožů.

Maximum, Maximum special v různých variantách. RADECO M10) Vysocevýkoná rychlořezná ocel. Pro vysoce namáhané nástroje, zejména pro obrábění s ubíráním jemné třísky u tvrdých a austenitických materiálů, avšak také pro hrubování s ubíráním tlusté třísky. Na soustružnické nože , nože do automatů a linek, malé frézy, výstružníky apod. Pro zasílání obchodních sdělení uchováváme osobní údaje.


Jméno a příjmení, e-mailová adresa. Osobní údaje za účelem zasílání obchodních sdělení používáme pro zasílání informací o nových produktech, slevách a cenových akcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky