čtvrtek 9. února 2017

Sumcový prut bazar

Sumcový prut bazar

Exkluzivní sumcový prut délky 220cm. Nové LTC očka, nový lak. Nezlomitelný, silný prut na chytání ze břehu, tak na lov z lodě. Sport - Sumcový prut bazar. Vybírejte z inzerátů.


Sumcový prut bazar

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Sumcové a mořské rybářské pruty najdete u nás v široké nabídce a za skvělé ceny. Oficiální web značky MIVARDI - největšího výrobce rybářských potřeb v ČR. Nabízíme eshop s kompletním sortimentem značky MIVARDI, slevový program, zákaznický klub M-CARP, diskuzní fórum, rybářskou poradnu a velkou databázi odborných článků o různých technikách lovu. Prodám exkluzivní sumcový prut délky 220cm.


Pevný, silný prut na chytání ze břehu, tak na lov z lodě. Inzerát Jak nový sumcový prut MITCHEL privilege 2. Semily, cena 699Kč, od ratodo na Sbazar. Popis: Bohužel již nevyužijeme tento sumcový prut který je jak nový u vody ho nikdy taťka neměl. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Naviják již není součástí prodeje. Preferuji osobní odběr.


Možno i na dobírku (příplatek 40-)nebo zdarma PPL při platbě předem na účet. Popis: Sumcový celokovový držák prutu s dvojitým tělem, páska se suchým zipem proti vypadení prutu při záběru, nášlapný trojúhelník Sumcový celokovový držák prutu s dvojitým tělem, páska se suchým zipem proti vypadení prutu při záběru, nášlapný trojúhelník. Predam sumcovy set prut 3. Zbavuji se dvou prutu na sumce a jednoho navijáku. Sumcové pruty jsou těžší a bytelnější a při jejich výrobě je třeba klást důraz na každý detail. Nebudete proto litovat, když si vyberete sumcový prut od některé ze známých světových značek.


Těmi jsou Delphin, Black Cat, Shimano nebo Mivardi. Vše je nové s dokladem. Rybářské potřeby Braunstar nabízí pruty mořské a sumcové,vhodné pro lov sumců,pro rybaření na moři a. Najdetě si nové rybářské pruty na ryby, pohodlně v kategorii dle parametrů. V nabídce najdete sumcové pruty, pruty na mořský rybolov, přívlačové pruty a také pruty feederové a na plavanou.


Sumcový prut bazar

Souběžně je dobré prut ochránit v novém pouzdře na pruty. Prut je m dlouhý, gramáž 200–5g. Na konci má místo očka rolnu. Multiplikátor DAM Quick Power Champion 2s návinem pletenky do kg, cca 200–2m.


Nový sumcový speciál na v. Jednodílný sumcový prut. Korum ft Barbel Quiver. Speciál na lov parem v proudech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky