čtvrtek 16. února 2017

Ozdobná děrovačka vločka

Ozdobná děrovačka Fiskars hvězda se ovládá stistknutím páčky. Osvědčená a zábavná ozdobná raznice i pro tvorbu s dětmi při vytváření školních projektů. Velikost výstřižku ve tvaru hvězdy je cm. Děrovačka prorazí papír.


Použití je bezpečné díky chráněné řezné zón. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


V sadě jsou kusy děrovaček - vločka , stromek a hvězda. Skvělé na vyrábění přáníček atd. Nabízíme materiály, nástroje, pomůcky a doplňky pro mnoho postupů a technik - modelování, polymerové hmoty FIMO, CERNIT, PREMO, výroba šperků, tvoření z papíru, Big Shot, malování.


Ozdobná děrovačka vločka

Ozdobná či dekorační děrovačka , známá i pod názvem výsekový strojek slouží k prorážení ozdobných motivů z papíru nebo kartonu. Kvalitní razidlo vyrážející obrys dvou spojených srdíček. Vyražený motiv zůstává součástí papíru.


Snadné a pohodlné použití. Ideální pro zdobení kreativních projektů, jako jsou alba, pohlednice, dárkové krabičky a mnoho dalších. Malé ozdobné děrovačky Fiskars jsou velmi jednoduché na ovládání.


Elektronický obchod pro kreativní tvoření s dětmi i pro dospělé. Tyto malé ozdobné děrovačky jsou ideální k výrobě přáníček a doplňků ke zkrášlení domovů. Jsou vhodné také pro děti, protože nemají ostré hrany a jsou bezpečné při obsluze.


Tvořítka Fiskars vystřihují velmi pěkné, přesné detaily, výstřižky se zachycují v zásobníku pro případné. Fialové děrovačky s malým motivem výkroje. Vlož papír do děrovačky, stiskni tlačítko pro děrování (vzor se vystřihne) a po zaplnění zachytávače jej vyprázdni. HEYDA ozdobná děrovačka velikost XL - sněhová vločka cm. Pro kartony do tloušťky 220g.


Ozdobné děrovačky, Papírnictví Copier Centrum. Lze ji využít například k dekorování přání, oznámení, okrajů pozvánek, tvorbě ornamentů, bordur a podobně. Vespod je zásobník na vyřezané dílky pro snadné udržení pořádku. UPOZORNĚNÍ: S ohledem na bezpečnost řidičů spedičních služeb a obsluhu výdejních míst Zásilkovny Vás žádáme o upřednostnění platby předem - proformafakturou. Kč () SKLADEM - NE Tento produkt je DOČASNĚ vyprodaný nebo je v BLOKACI z již uzavřených objednáv.


Vše bez problémů, proběhlo rychle. Jen na web stránce nešla vybrat jiná doprava než GEIS, což nebyl problém, protože jsem chtěla nechat zásilku přesměrovat na Geis point, věděla jsem, že nebudu osobně přítomna. Nabízíme jak běžné, tak i značkové zboží od českých i zahraničních výrobců. Do děrovačky vložíme papír a lehce stiskneme. S těmito děrovačkami vytvoříte spoustu zajímavých výrobků.


D obrázky, nálepky a různé doplňky. Ponúkame materiály, nástroje, pomôcky a doplnky pre veľa postupov a techník - modelovanie, polymérové hmoty FIMO, CERNIT, PREMO, výroba šperkov, tvorenie z papieru, Big Shot, maľovanie. Nejlevnější e-shop patro.


Zboží za akční ceny, slevy. Jedná se kvalitní pomůcku pro vysekávání dekorativního vzoru ideálního pro zdobení fotoalb, obalů, blahopřání, pohlednic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky