úterý 21. února 2017

Mycí linka brno

Mycí linka v našem areálu umožňuje mytí osobních vozidel, dodávek, užitkových vozidel, autobusů a nákladních automobilů. Kontaktní informace najdete na stránce Kontakt. SERVIS Zita Burešová dispečerka. U nás si můžete nechat umýt.


Platba v hotovosti na prodejně, nebo přes platební terminál (platební karty, Apple Pay).

Přijímáme také CCS karty. Strojové mytí v dvouportálové mycí lince WashTec s pěnovými kartáči. Vážení zákazníci, v pátek 10.


Nejlepší možnou kvalitu umytí a ochranu laku Vašeho vozidla zajistíme pomocí předmytí vozidla tlakovou vodou, které provádí naše obsluha, ruční aplikace čisticích prostředků na exponovaná místa před vlastním mytím, dalšího tlakového oplachu zabudovaného v portále myčky. RUČNÍ MYTÍ KAROSERIE A ČIŠTĚNÍ INTERIERŮ SAMOOBSLUŽNÉ BOXY uzavíratelné, temperované pro vozidla i nad m v. Mycí linka Brno Mycí linka Brno - mycí linka pro nákladní automobily, autobusy a užitková vozidla. Automyčky Brno mycí linka nabízejí spolehlivé a kvalitní služby, díky kterým se řady našich spokojených zákazníků denně rozrůstají.


Pokud navštívíte automyčky Brno mycí linka , jistě se přidáte k našim spokojeným zákazníkům také vy.

Společnost AutoMax Group s. Portálové, tunelové a speciální mycí linky pro osobní, užitková a nákladní vozidla, ale i mycí linky pro autobusy a jiná specializovaná vozidla prodává a instaluje již déle než let. Firma NERKON vyvíjí, projektuje a vyrábí mycí zařízení na čistění a odmašťování , mytí přepravek, dílů a nejrůznějších dalších předmětů. Myčka LaserWash je špičková bezkontaktní technologie na umývání osobních automobilů. Nová myčka LaserWash svým zákazníkům přináší více možností ochrany a zkvalitnění služeb v oblasti mytí aut díky novým a vylepšeným službám, které oceníte.


Tato stránka používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Mytí vozu Brno -Vinohrady. Pokud chcete, aby Vaše auto zůstávalo stále jako nové, nabízíme Vám služby naší mycí linky – automyčky.


Mycí linka SoftCarePro Touchless umožňuje jak bezkontaktní mytí, tak mytí pomocí jemných pěnových kartáčů včetně mytí spodku vozidla. Vypište číslo Vašeho telefonu, na kterém s Vámi můžeme jednat o příp. Vypište v identifikaci objednávky rezervace pro obsluhu pokladny nebo obsluhu mycí linky volitelně jméno, RZ, typ vozu a druhy mytí a čištění. Mycí linka je vybavena dvěma vysokotlakovými rámy, první – do výšky metry a druhý – od metrů včetně střešního rámu. Oba boční rámy při mytí cyklují pomocí pístnice pod úhlem 40°, aby došlo k dokonalému vymytí všech částí vozidla.


O nás Kontakt Programy Ceník Galerie Renovace laku KERAMIZUJTE! Samoobslužné mytí profes. Omlouváme se zákazníkům, v současné době je mycí linka dočasně uzavřena pro veřejnost.

Děkujeme za pochopení a omlouváme se za případné komplikace. S přáním pěkného dne Tým AUTO. Mycí linka BB wash se specializuje na ruční a strojové mytí užitkových vozidel a vozidel použivaných profesionály, jako jsou dodávky, kamiony a autobusy. Vítáni jsou i majitelé osobních automobilů, kterým poskytujeme ruční mytí karoserie i čištění interiérů za velmi výhodné ceny. Potřebujete vyčistit Váš automobil?


V největším katalogu na internetu Automyčky. Vyberte si ze stoprocentně spolehlivého seznamu automyček v celé České republice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky